Inför Newcastle - Aston Villa

"Villa lyckades göra fyra mål mot Brentford efter att Steven Gerrard fått foten, har det lossnat för dom eller var det Brentford som gjorde allt fel?"

Äntligen dags för match på St: James Park och denna gång står klassiska Birminghamlaget Aston Villa för motståndet.
Aston Villa som nyligen sparkat Steven Gerrard som manager efter att säsongen börjat med kräftgång och nyligen presenterat Unai Emery som ny manager.
Emery kommer dock inte att stå vid sidan av planen då "Work Permit" inte har blivit godkännt ännu.
Digne ryktas vara spelklar efter en skada men oklart om han startar för Aston Villa.
Villa lyckades göra fyra mål mot Brentford efter att Steven Gerrard fått foten, har det lossnat för dom eller var det Brentford som gjorde allt fel?

Newcastle har som vi vet sedan tidigare ett par skador, Shelvey har gjort inhopp och ASM förväntades vara tillbaka till denna match, låt oss hoppas så att Murphy åter kan sättas på bänken.
Inga nya skador att rapportera om. Trotts att Newcastle haltar med skador så placerar vi oss på en 4:e plats i tabellen och "Long may it continue" som Callum Wilson sade efter bortavinsten mot Spurs.

Matt Tartgett som köptes loss från Aston Villa har inte fått starta på flera matcher utan endast gjort inhopp, fortsätter Eddie Howe på den vägen då det genererat vinster istället för delade poäng? 
Den som lever får se, Matty är en uppskattad spelare bland fansen men även så big Dan Burn.

Dom tre senaste mötena lagen emellan har på St: James Park slutat med 1 X 2, men det är två helt nya lag som möts då båda satsar högre än vad man gjort på länge.
Newcastles projekt i all ära men även Aston Villa har ett projekt, ett projekt att komma ut i Europa och etablera klubben där.
Steven var uppenbarligen inte rätt man och lagbygget har ifrågasätts från en skara av dom egna supportrarna.

Tid: 16:00
Plats: St: James Park
TV: Visatt Sport Fotboll
Howay the lads

 

Johannes Lindholm2022-10-28 12:08:59
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies