Inför Newcastle - Brentford

Inför Newcastle - Brentford

Dags för skatorna att åter stå upp för kamp mot Londonklubben Brentford, en klubb som innan säsongen tippades slåss i botten utav flera.

Brentford kommer på besök, ett Brentford som flög högt under föregående säsong. Inför denna match så förväntas Newcastle ha så när på en frisk trupp.
Alan Saint Maximin förväntas vara med på bänken och Wilson som gjorde comeback senast i vinstmatchen mot Fulham förväntas starta. 
Isak är nästan fullt frisk men Howe kanske låter honom vila och istället sätter Wood på bänken. Shelvey tränar men är kommer förmodligen att spela förrens efter VM.
Almiron visade att han är glödhet mot Fulham och att hård jobb lönar sig. Longstaff och Willock gjorde varsin balja och steg i ögonen hos flera tvivlare.

Brentford ligger 1 poäng bakom Newcastle fördelat på 2 vinster, 4 oavgjorda samt 2 förluster.
Innan säsongen så tippade många experter att Brentford nu hade slut på bränsle och inte längre skulle flyga lika högt denna säsong men Brentford verkar vilja annat och fortsätter att imponera.
Brentford ska ha Premier Leagues billigaste spelartrupp, men ändå är dom där i mitten än så länge.
Skadeläget i Brentford är att kaptenen och svensken Pontos Jansson har skadat ljumsken och ser inte ut att vara en del av den trupp som Brentford ställer upp med.
Samtidigt så förväntas försvararen Ethan Pinnock göra comeback efter en skada.
Mittfältaren Christian Norgaard är borta med en skada på hälsenan och Keane Lewis-Potter har skadat fotleden.

Plats: St: James Park
Tid: 16:00
TV: Visat Sport Extra
Howay the lads

TV: Isak matchvinnare för Newcastle i PL-återkomsten

 

Johannes Lindholm2022-10-07 12:00:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies