London Stadium, 2022-08-07 17:30

West Ham - Manchester C

Inför West Ham - Manchester City

Inför West Ham - Manchester City

Äntligen dags för premiär. West Ham ställs mot tuffast möjliga motstånd då favorittippade Manchester City kommer på besök till Olympic Stadium.

Matchen är slutsåld och med den utökade kapaciteten på 2 500 platser kommer det att bli nytt publikrekord för West Ham.

West Ham har gjort ett bra transferfönster såhär långt och truppen är bättre i år än förra säsongen med några spännande nyförvärv i Aguerd, Downes, Scamacca och Cornet. Men framförallt har vi lyckats behålla våra nyckelspelare som Rice och Bowen. Tyvärr har Aguerd skadad sig under försäsongen, Scamacca verkar inte vara i matchform än och Cornet blev nyligen klar således kommer troligtvis ingen av de stora värvningarna att delta i premiären. Areola har också blivit West Ham spelare permanent efter sin utlåning förra säsongen och vem som kommer att stå i premiären är ovisst men det lutar åt att Areola tar platsen före Fabianski. Moyes förväntas ställa upp med följande startelva:

Areola
Coufal. Dawson, Zouma, Cresswell
Rice, Soucek
Bowen, Lanzini, Fornals
Antonio

Manchester City går in i säsongen som favoriter. De vann fjolårets säsong och laget ser starkare ut i år. Jesus, Sterling och Zinchenko har lämnat men in har den mest eftertraktade anfallaren av alla har anlänt, Erling Haaland. Visserligen förlorade Manchester City Community Shield matchen mot Liverpool men det såg väldigt bra ut och kommer såklart vara favoriterna mot West Ham. 


Förra säsongen slutade mötet på London Stadium 2-2 och 2-1 förlust på Etihad Stadium.
Enligt spelbolagen är Manchester City stora favoriter med en vinstchans på 70%. Äntligen är det Premier League säsongen igång!

Coyi!

Emanuel Andersson2022-08-06 18:44:00
Author

Fler artiklar om West Ham