Kilman till West Ham

Kilman till West Ham

West Ham har gjort klart med sommarens tredje nyförvärv.

West Ham har köpt 27 årige mittbacken Max Kilman från Wolves. Han har skrivit på för de kommande 7 säsongerna. Köpesumman sägs ligga på £40 miljoner.

Julen Lopetegui som var manager i Wolves tidigare har varit väldigt ivrig att få in Kilman till West Ham och nu är det klart. 

Kilman säger att det är en fantastisk känsla att ha skrivit på för West Ham. Så fort jag fick reda på intresset så ville jag komma till West Ham. Så jag är väldigt glad och nöjd över att ha skrivit på för West Ham. Jag tyckte väldigt mycket om att arbeta med Julen och lärde mig väldigt mycket av honom. Jag är säker på att jag kommer fortsätta att lära mig mycket av honom och utvecklas mer.

West Ham är en massiv klubb. Så det känns väldigt bra att ta nästa steg i klubben. Efter att ha pratat med Julen och Tim Steidten och fått reda på planerna och klubbens ambition så var det enkelt val att ta. Jag ser väldigt mycket framemot säsongen som kommer.

Kilman som spelat i Wolves 6 säsonger och gjort drygt 150 matcher kom från Maidenhead till Wolves. Maidenhead hade klokt nog med en vidareförsäljningsklausul vilket gör att de får en fin bit av kakan. Det har pratats om att de får £4 miljoner vilket är mycket pengar för en klubb i amatörligan. Deras manger är ingen mindre än Alan Devonshire minst sagt en legend i West Ham kretsar.

Steidten säger att vi är väldigt glada över att Max skrivit på för West Ham. Han var en av våra toppspelare vi ville knyta till West Ham. Han har många förmågor. Är stark, en ledare med bra karaktär. Han kommer attpassa väldigt bra i West Ham.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-united-complete-signing-central-defender-maximilian-kilman-wolves 
https://www.whufc.com/news/eight-things-you-need-know-about-maximilian-kilman 
https://www.whufc.com/news/maximilian-kilman-career-pictures 
https://www.whufc.com/news/maximilian-kilman-first-interview 

Vamrt välkommen och stort lycka till i West Ham Max Kilman.

 

Arne Söderlund2024-07-06 10:22:00
Author

Fler artiklar om West Ham