West Ham - Leicester
4 - 1

Liverpool kloppade ihop i andra halvlek
Pellé firar 2-2 målet

Denna match kan beskrivas som 60 minuter av smärta, 25 minuter med hopp och resten med vad sjutton händer. När matchen väl var över befann man sig i ett lyckorus och avundades alla dem som var på arenan och fick uppleva denna fantastiska vändningen!

Matchens början spelar faktiskt Southampton helt okej och blir efter en stund berövade på en solklar straff (2 matcher i rad då vi blivit bestulna tack vare domarnas hårdare order p.g.a filmaren Benteke).
Sen blir spelet jämt, inga jättlägen åt någon håll, inte ens när Coutinho avlossar en långsam rökare som osannolikt nog den annars så stabile Forster släpper förbi sig är det egentligen ett farligt läge.
Southamptonspelarna ser nu otroligt loja ut och alla tycks vara på fel ställen vid fel tillfällen. Innermittfältarna Romeu och Clasie ligger på linje och blir överspelade gång på gång. Van Dijk tar sedan ett felbeslut och går uppåt i plan trots att Martina redan är en bit upp, Liverpool straffar oss rejält i sin kontring och Sturridge gör 2-0. Innan halvleken är över kunde Joe Allen gjort 3-0 men Forster revanscherar sig för 1-0 målet.
Det enda positiva jag kan komma på efter första halvleken när jag sitter där och deppar i halvtid är att Liverpool kan iallafall inte hittat en enda spelare dom vill köpa i sommar.

Andra halvlek är inte gammal när Pellé och Skrtel stångas på en boll i straffområdet, bägge drar i varandras tröjor men Skrtel drar bäst och därmed blir det straff. Mané som vart osynlig i år går fram och lägger en straff i perfekt målvaktshöjd, inge bekymmer för Mignolet att ta den. Med ungefär en halvtimme kvar löper Mané förbi backen och trycker upp bollen i bortre hörnet, otagbart för Mignolet.
Nu är Southampton bättre över hela planen, Wanyama vinner precis allt på mittfältet och Mané visar otrolig spelglädje igen efter målet.
Runt 85:e minuten gör Graziano Pellé ett otroligt vackert mål när han utanför straffområdet placerar in bollen med vänstern.
Litet senare så får Mané återigen en chans och placerar den längs backen förbi Mignolet och lyckan är fullständig, jag har aldrig sett Southamptons ledarstab fira ett mål så mycket!
Slutresultatet skrivs till 3-2

Lika svag som första halvlek var, lika stark var den andra.
Att Koeman agerade redan i halvtid med två byten var nyckeln till vändningen och Wanyama visade sig från sin bästa sida.

+++ Wanyama, han släppte verkligen ingen förbi i andra och var den gigant vi vill se!