Mauled by the Tigers
Hur länge kan Hull City behålla Jarrod Bowen?

Mauled by the Tigers

3-0 hemma mot Sheffield Wednesday. Ett resultat i underkant. Nu påbörjas playoff-jakten.

Året är 1910. Det är april månad och Hull City har under tränaren Ambrose Langley just tagit sin sjätte raka seger i den engelska andraligan (motsvarigheten till dagens Championship). Detta är senaste tillfället som Hull City vann sex raka segrar i den engelska andraligan. En siffra som nu uppnåtts igen, 119 år senare.

Hull City - Sheffield Wednesday 3-0 (1-0)

Jarrod Bowen 1-0 (45')
Jarrod Bowen 2-0 (52´ str)
Fraizer Campbell 3-0 (76')

Jag tänker inte att ge någon utförlig matchrapport då jag inte haft möjligheten att se mer än highlights av matchen. Det står dock klart att Hull City är ett av de (om inte det) formstarkaste lagen i Football League. Det radades upp en mängd målchanser innan Bowen kunde få in ett viktigt ledningsmål precis innan halvtidsvilan. Ett fortsatt positivt Hull City fortsatte att mala ner Wednesday, fick en straff som Bowen enkelt kunde rulla in, vilket senare avrundades med en fin soloprestation och 3-0 av Frazier Campbell som hoppat in. 

Tilldelad "Man of the match": Kevin Stewart. Tottenham/Liverpool-produkten har gått från syndabock till en motor på mittfältet.

En snabbgenomgång av statistiken talar klarspråk.

Skott: 17-3
Skott på mål: 7-0

En lugn eftermiddag för David Marshall mellan stolparna som nu hålit nollan i de tre senaste matcherna.
Denna seger innebär att laget nu håller till på tionde plats i tabellen, blott fyra poäng bakom Derby County som innehar den sista playoffplatsen.

Nästa vecka väntar Aston Villa på bortaplan. Ska avståndet till playoff krympa än mer?

Pierre Lamontpierre_lamont@hotmail.com2019-01-12 20:10:12
Author

Fler artiklar om Hull City

Inför: Hull City - Sheffield Wednesday