Team Bath A - QPR B 0-5

Samtidigt som större delen av seniortruppen befinner sig i Italien så laddar några av de transferlistade spelarna och de yngre juniorerna upp på hemmaplan.

Hanwell Town - QPR U18 4-3 (1-1)

Mål: Maguire, Rose, O'Connell

U18-laget gjorde en bra match mot amatörlaget Hanwell Towns seniorer på lördagen men föll med 4-3 (1-1) efter att ha lett matchen fram till slutminuterna.

Då Ray Jones och Andrew Howell var med i A-truppen och Harry Smart och Ricky Sappleton är skadade tvingades Joe Gallen åka till matchen med bara elva spelare, samtliga 16 eller 17 år gamla, medan motståndarna Hanwell spelade med helt olika lag i de bägge halvlekarna.

Hanwell tog ledningen tidigt på straff genom Rowlands innan Danny Maguire kunde kvittera efter ett bra inlägg av Matt O’Connell

I andra halvleken återtog Hanwell ledningen innan mål från Romone Rose och Matt O’Connell gav Rangers ledningen. Bristen på avbytare gjorde dock att laget tröttades mot slutet och Hanwell kunde både kvittera genom Sroka och avgöra matchen genom Sheeky.

Trots resultatet var Joe Gallen mycket nöjd med lagets insats. Han tyckte att man passade runt bollen bra och att man stod upp bra fysiskt mot sina vuxna motståndare.

QPR: Provspelare - Coyne, Yelland, Goode, Brown - Maguire, O'Brien, Cousins, Arthur, O'Connell – Rose.

Team Bath - QPR 0-5 (0-0)

Mål: Bircham (3), Lomas, Moore

B-laget vann på måndagen borta mot Team Bath med 5-0. Spelplatsen var Twerton Park som i början på 90-talet var hemmaplan för det lag QPR tycktes värva alla sina spelare ifrån - Bristol Rovers.

Nye reservlagsbossen Justin Skinner luftade 17 spelare, varav en var en målvakt på provspel, under matchens gång. Bland de mest bekanta namnen märktes transferlistade Ian Evatt, Marc Bircham, Steve Lomas, Matthew Hislop, Tommy Doherty och Stefan Moore.

QPR dominerade matchen hela tiden, men i första halvlek fick man inte hål på motståndarna. Laget fortsatte dock att försöka och tio minuter in i andra halvlek slog Marc Bircham till efter ett inlägg från Matthew Hislop. Bircham stod för ytterligare två mål innan Lomas och Moore noterade sig i målprotokollet mot slutet av matchen.

Justin Skinner var mycket nöjd med alla spelare efter matchen, både för deras attityd och för deras kvaliteter på plan. Hav lovade också officiella hemsidan att rapportera till Gary Waddock om matchen.

QPR: Provspelare - Yelland, Evatt, Stewart, Hislop – Lomas, Doherty, Bircham, Moore - Cousins, Arthur. Använda avbytare: Sandercombe (mv), Brown, O'Brien, Goode, Maguire, R.Rose