Bortavinst i premiären följdes upp med seger mot förra årets seriesegrare.

1-0 Sappleton (78)
2-0 Sappleton (90)

QPR: Provspelare (Goodchild) - Coyne, Yelland, Howell, Sethi - Rose (O'Connell), O`Brien, Smart, Vanterpool (Provspelare)- Maguire, Sappleton.

Brighton: Winterton, Ide, Bryant, Pearson, Cobbs, Royce, Martin, Wills, Skinner, Gargan, Louis (Upton). Ej använda avbytare: French, Clark, Pelling (mv)

Rangers juniorer har fått en kanonstart på serien och efter tvåmatcher har laget två vinster och inga insläppta mål.

Efter 1-0 i premiären borta mot Brentford visade laget klass när man på Harlington kunde besegra förra årets suverärer i serien, Bighton, med 2-0 efter två mål av lovande anfallaren Ricky Sappleton.

Inför matchen hade Joe Gallen lite problem med laget. Ytterbackarna Karl Yelland fick spela mittbackar och anfallaren Romone Rose placerades som högerytter medan 16-årige Cyrus Vanterpool startade för första gången för på U18-nivå på vänsterkanten.

QPR inledde matchen i ett högt tempo och redan efter fem minuters spel hade debutanten Cyrus Vanterpool en bra chans när han kom fri med Winterton i bortamålet. Den unge yttern rundade målvakten som dock hängde med i svängarna och kunde styra bollen till hörna.

Matt O'Brien hade nästa chans men skottet tog på en försvarare med en resultatlös hörna som följd.

Första halvlek kom annars att bestå av mycket kamp på mitten av tv åvälspelande lag som tog ut varandra. Några farligare målchanser skapades inte heller förrän domaren blåste för halvtid.

Andra halvlek fortsatte i ett högt tempo, men det skapades lite mer framför bägge målen. Sappleton vände bort sin försvarare och tvingade Winterton till en bra räddning på ett tungt avslut.

Brighton började jobba sig in i matchen och ett friläge räddades av den utrusande provspelaren i Rangers mål. Han skadade sig i situationen och fick ersättas i målet av U16-målvakten Chris Goodchild.

Yttrarna Rose och Vanterpool ersattes av Matt O'Connell och en annan provspelare, men det var Brighton som hade de farligaste chanserna och Andrew Howell fick rensa på mållinjen två gånger.

Mitt i Brighton-pressen kunde QPR kontra och den inbytte provspelaren fick tag i bollen på vänsterkanten och testade Winterton, som gjorde ytterligare en bra räddning. Lyckligtvis för Rangers kunde han bara blockera skottet och bollen hamnade hos Sappleton som kune rulla bollen i mål.

Brighton fortsatte att jaga ett kvitteringsmål men Rangers försvar stod emot angreppen och långt in på de sex övertidsminuterna som följde efter skadan på målvakten kunde Harry Smart spela en boll genom Brightons försvar till Sappleton som inte gjorde något misstag och fastställde slutresultatet till 2-0.

Joe Gallen var mycket nöjd med både resultatet, spelet och lagetsinställning efter matchen, medan hans kollega i Brighton, Vic Bragg, kände sig bestulen på poängen men medgav att hans spelare inte varit effektiva nog framför mål.

U 18 har spelledigt i helgen innan man nästa helg ställs mot Swansea i gruppspelet av Youth Alliance Cup.