Nygaard och Czerkas tillbaka i spel då reservlaget tog sin första trepoängare för säsognen.

Aldershot Town: 1.Louis Wells, 2.Ryan Scott, 3.Jason Milletti, 4.David Lee, 5.Phil Anderson, 6.Will Salmon, 7.Sean Ridgway, 8.Ben Harding, 9.Mark Pritchard, 10.Joel Grant, 11.Kirk Hudson.
Ej använda avbytare: 12.Barry Breen, 14.Craig Parker, 15.Matt Madders

QPR: 1.Jake Cole, 2.Aaron Goode, 3.Matt Hislop, 4.Armel Tchakounte, 5.Pat Kanyuka, 6.Andrew Howell, 7.Shabazz Baidoo, 8.Stefan Bailey, 9.Marc Nygaard (17.Ricky Sappleton 45), 10.Adam Czerkas (15.Taku Watanabe 80), 11.Egutu Oliseh (16.Matthew O'Connell 64).
Ej använda avbytare: 12.Jon Munday, 14.Harry Smart.

Reservlaget gjorde på tisdagen en bra match borta mot Aldershot och kunde åka hem med tre poäng i bagaget efter två mål av Shabazz Baidoo och ett av inhopparen Ricky Sappleton.

Reservlagsmanagern Justin Skinner hade till matchen en del spelare att välja på och laget var en blandning mellan spelare i seniortruppen som inte fått så mycket speltid under augusti och de ungdomar som imponerat mest i juniorlaget så här långt. Noterbart är att Marc Nygaard och Adam Czerkas var tillbaka efter skada respektive sjukdom. Detta gjorde att Shabazz Baidoo spelade vänsterytter. Nyförvärven Armel Tchakounte och Egutu Oliseh fanns med i startelvan. Tchakounte spelade innermittfältare tillsammans med Stefan Bailey medan Oliseh återfanns på högerkanten, även om laguppställningen antydde att Baidoo skulle spelat till höger och Oliseh till vänster. Försvaret bestod av Jake Cole i mål bakom en backlinje med juniorerna Aaron Goode, Andrew Howell, Pat Kanyuka samt Matthew Hislop. På bänken återfanns fem utespelare från juniorlaget.

Aldershots manager Terry Brown passade på att lufta de spelare i sin trupp som inte spelade ligamatch i helgen och satsade framåt med en 4-3-3-uppställning.

QPR började matchen bäst och Wells i hemmamålet fick plocka ner en handfull inlägg i matchinledningen. Med tretton minuter spelade hittade Hislop en framstormande Baidoo som tog sig in i straffområdet och rullade bollen förbi en utrusade Wells.

Aldershot tog sig in i matchen som under resten av den första halvleken bjöd på chanser åt bägge hållen. Harding och Hudson hade skott som blockerades av Rangers backlinje och Harding hade också en nick som rensades bort på mållinjen.

Rangers bästa chanser kom genom Czerkas som spelade vägg med Nygaard och fick till ett avslut som dock ändrade riktning på en försvarare och gick till hörna. Czerkas borde också fått en straff med tio minuter kvar av halvleken då han efter en löpning från mittplan drogs omkull. Domaren tyckte dock annorlunda och lät spelet fortsätta.

Innan halvtidssignalen hada lagen varsitt långskott på mål. Tchakounte svarade för en löpning och ett avslut innan hemmalagets Anderson hittade Ridgway som testade Cole från tjugotalet meter.

I halvtid byttes Nygaard ut och ersattes av unge Ricky Sappleton. Detta byte gjordes förmodligen av den anledningen att detta var Nygaards första match sedan slutet på förra säsongen.

Hemmalaget skapade andra halvlekens första målchans då Hudsons skott smet strax utanför Jake Coles vänstra stolpe.

Med en timme spelad visade Czerkas prov på god speluppfattning då han från 30 meter för sökte chippa en felplacerad Wells. Bollen smet dock strax över ribban.

Aldershots Hudson testade sedan skottlyckan igen. Denna gången gick avslutet på mål, men Cole var på sin vakt och höll skottet.

Mitt i halvleken byttes Oliseh ut mot Matthew O’Connell som tog över rollen som högerytter.

Med kvarten kvar att spela tog sig Baidoo fram på högerkanten och spelade in bollen i straffområdet. Hemmaförsvaret fick inte bort bollen och Sappleton höll sig framme och kunde trycka in bollen bakom Wells.

Matchen föreföll avgjord och med tio minuter kvar att spela ersatte nye juniorlagsspelaren Taku Watanabe Czerkas i anfallet.

Aldershot fick en chans till ett tröstmål med fem minuter kvar att spela men Pritchards skott gick utanför och minuten senare avgjorde Baidoo matchen definitivt då han snodde bollen från en dribblande Wells och rullade den i tomt mål.

Överlag en bra match av Rangers som noterade sin första vinst för säsongen efter att ha förlorat med 1-2 mot Brighton i premiären. Nästa ligamatch är planerad om tre veckor då man tar sig an Southampton på hemmaplan.