Crystal Palace B-QPR B 3-1

Trots ett snyggt frisparksmål av Kevin Gallen var QPR ett nummer mindre mot Palace i en välspelad reservlagsmatch.

1-0 Hislop (självmål, 22)
1-1 Gallen (30)
2-1 Hall (42)
3-1 Grabban (77)

Crystal Palace: Wilkinson; Starkey, Kamara, Swaibu, Carolan; Moses (Dayton 71), Spence, Reich, Hall (Hughes 85); Sheringham, Grabban. Ej använda avbytare Pearson, Kudjodji, Fish.

QPR: Cole; Tchakounte, Milanese, Munday (c), Hislop; Oliseh, Ward, Lomas, Watanabe (Goode 64); Gallen, Rose. Ej använda avbytare: Goodchild (mv), O'Brien, Yelland, Baidoo.

Trots en hyfsat stark startelva och en spelmässigt bra insats var Rangers reserver numret mindre än motståndarna Crystal Palace i tisdagens reservlagsmatch som spelades på Bromleys hemmaplan Hayes Lane. Noterbart är förresten att förre QPR-floppen Simon Osborn numera spelar i Bromley.

Bägge lagen kom till spel med en handfull rutinerade spelare och i QPR återfanns bland andra Kevin Gallen, Steve Lomas, Nick Ward och Mauro Milanese.

Matchens första målchans föll till hemmalaget Palace redan i den första minuten då Victor Moses, U17-landslagsman för England, sköt ett skott som smet strax över QPR-buren som denna kväll vaktades av Jake Cole.

Rangers första målchans kom ett par minuter senare då mittbacken Jon Munday nickade strax utanför efter en hörna.

QPR skapade viss oreda i Palaceförsvaret under matchens första kvart innan hemmalaget sedan började ta över spelet. Charlie Sheringham nickade ett inlägg från Marco Reich strax utanför innan Palace fem minuter senare tog ledningen.

15-årige Victor Moses snurrade upp högerbacken Armel Tchkounte och sköt ett skott som på väg in i mål ändrade riktning på Matt Hislop. Målet registrerades som ett självmål och inte på Moses.

Efter en halvtimmes kvitterade QPR då Kevin Gallen fick fullträff på en frispark och bollen for upp i nättaken bakom en chanslös David Wilkinson i Palace mål.

Palace fortsatte att ha kontroll på spelet och tre minuter före halvtidsvilan återtog man ledningen då Ryan Hall visade att han kan skjuta frisparkar på samma vis som Kevin Gallen och Jake Cole var lika chanslös som Wilkinson varit tolv minuter tidigare.

I andra halvlek tog hemmalaget kommandot direkt och Jake Cole höll QPR kvar i matchen med en handfull fina räddningar, som kan komma att rädda honom kvar i klubben. Cole har enligt rapporter inte imponerat på John Gregory under de senaste veckorna och det ryktas om antingen en fri transfer eller en utlåning när Simon Royce och junioren Sean Thomas blir fullt återställda efter sina skador.

Med en knapp kvart kvar att spela avgjorde Palace matchen då Lewis Grabban kunde slå in 3-1 från nära håll efter fint förarbete av Hall.

Rangers hade två chanser att reducera i matchens slutskede då Romone Rose sköt i ribbans överkant och ett par minuter senare gjorde Wilkinson en benparad som höll Nick Ward borta från målprotokollet och Crystal Palace kunde vinna en välspelad match rättvist.

Nästa inplanerade reservlagsmatch spelas den 7 november då QPR tar sig an Bournemouth på hemmaplan.