Hamann - Provspelare, Worley, Morais, Bertrand - Triallist, Cork, Younghusband- Simmonds, Sahar, Hurrell.
Hamann - Cummings, Hutchinson, Bridcutt, Elmer - Woods, Provspelare, Provspelare - F.Ferreira, Nielsen, Sinclair

QPR:
Cole (Jones) - Rehman, Timoska, Provspelare, Hislop (Goode) - Oliseh (Ukah), Bailey, Provspelare, Donnelly (Shimmin) - Baidoo, Rose (Watanabe).

QPR testade ett par provspelare i en match på Chelseas anläggning Cobham.

Chelsea vann matchen med 3-0 och i Rangers spelade nye Sampsa Timoska hela matchen. Ett par provspelare återfanns i uppställningen och det spekuleras i att den ena var Avery John. John har sagts vara på väg till QPR, men inget har bekräftats ännu.

Chelsea förväntades matcha både John Terry och Magnus Hedman, men dessa återfanns inte bland det 20-tal spelare som Chelsea använde sig av.

Jake Cole vaktade målet för QPR och avlöstes av Paul Jones. Jones har saknats i truppen den senaste tiden och det sägs bero på familjeproblem.

I backlinjen återfanns bland annat Zesh Rehman medan Dominic Shimmin hoppade in efter att ha varit skadad under de senaste månaderna. Shabazz Baidoo spelade hela matchen liksom bland annat Stefan Bailey och de bägge provspelarna.

Efter en mållös första halvlek bytte Chelsea alla sina tio utespelare och i andra halvlek kunde Michael Woods ge Chelsea ledningen.

Woods låg även bakom Chelseas andra mål då han spelade fram Scott Sinclair.

Sinclair avgjorde sedan matchen definitivt då han satte en straff om uppkom efter att en QPR-spelare stoppat ett inlägg med armen.