Lagbanner

Nytt från W12

Richard Hill avstängd.
Reservlagsspelare lämnar.
Uppdatering om utlånade spelare.

Med anledning av bråket i förra torsdagens reservlagsmatch meddelar QPRs officiella hemsida att Richard Hill, andretränare och ansvarig för reservlaget, är avstängd från sitt uppdrag tillsvidare.

Detta har att göra med att en officiellt icke namngiven man har blivit arresterad, och senare släppt mot borgen, för sin inblandning i bråket.

Rykten säger också att John Gregory, som var den som tog med sig Hill till klubben, hotat med att avgå om klubben sparkar Hill utan att han dömts för något.

---

Den för många totalt okända mittfältaren Taku Watanabe lämnar QPR med omedelbar verkan. 18 årige Watanabe anlände utan ett ord från officiella hemsidan i somras på fri transfer från Crystal Palace och spelade under hösten en del i juniorlaget och vid en handfull tillfällen även med reservlaget.

---

QPR har för närvarande fyra spelare utlånade till olika klubbar och så här går det för dem.

Kevin Gallen har gjort ett mål på fyra starter och ett inhopp i Plymouth sedan han lånades ut i januari.

Målvakten Sean Thomas återfanns på Bristol Citys bänk för första gången då laget föll på straffar mot Middlesbrough i FA cupen.

Tommy Doherty håller en ordinarie plats på mittfältet i Wycombe och lyckades byta tröja med Chelseas Frank Lampard efter det första mötet klubbarna emellan i Carling Cups semifinal.

Nick Ward lånades ut till Brighton på transferfönstrets sista dag och har spelat tre matcher av tre från start med ränderna blekta och i fel riktning på tröjan.

Simon Ståål2007-02-15 20:59:00
Author

Fler artiklar om QPR