Gillingham U18-QPR U18 3-1 (2-0)

Juniorerna tappade serieledningen.

En förlust med 3-1 borta mot Gillingham för juniorlaget innebar att just Gillingham övertog lednngen i serien, dock med en match mer spelad än QPR.

Gillingham bjöd på bra spel och tog ledningen redan efter sju minuter då mittbacken Tom Bryant nådde högst på en hörna och nickade bollen stenhårt förbi Chris Goodchild i Rangers mål.

Hemmalaget fortsatte att vara det bättre laget och mittfältaren Craig Stone sköt utanför innan Goodchild gjorde en bra räddning på ett skott från pigge anfallaren Andy Pugh.

Pugh skulle dock notera sig i målprotokollet efter en dryg halvtimmes spel då han undvek offsidefällan och enkelt rundade Goodchild innan han rullade bollen i mål.

Precis före halvtid fick QPR vänsteryttern Chris Arthur utvisad. Arthur gick in hårt mot en Gillinghams back Frankie Chappell som täckte ut en förlupen boll till inspark. Då de bägge reste sig upp gav Chappell igen varpå Arthur svarade men samma medel. Gillinghams manager Ronnie Jepson stod i publiken precis där det hände och uppmanade ihärdigt domaren att visa ut Arthur, vilket också blev fallet. Chappell fick ett gult kort, vilket Jepson tyckte var alldeles för hårt.

Trots det numerära underläget var det QPR som dominerade den första halvan av den andra halvleken och efter knappt tio minuter kunde inhopparen James Folkes reducera då han vände bort sin back och tryckte bollen förbi Chris Keily i hemmamålet.

Rangers fortsatte att pressa och hade ett skott i ribban och man tvingade senare Keily till en bra räddning i jakten på en kvittering.

Med en knapp kvart kvar att spela avgjorde Gillingham matchen då man kontrade in 3-1. Craig Stone och yttern Rory Hill samarbetade bra och bollen hamnade hos Andy Pugh som gjorde sitt andra mål för dagen och sitt femte på tre matcher.

Laget utbytte ytterligare ett par chanser innan matchen blåstes av. Joe Gallen var trots förlusten nöjd med lagets insats och han berömde även motståndarna som det bästa laget man mött under säsongen.