QPR U18-Luton U18 5-0 (0-0)

Fortsatt toppkänning för juniorerna.

Joe Gallen och hans U18-lag hänger med i toppen av sin serie. På lördagen slogs Luton tillbaka med 5-0 hemma på Harlington.

Anfallaren Danny Maguire var förste man att testa Lutons målvakt efter tio minuter, men fick se sitt skott tippas till hörna.

QPR fortsatte att föra spelet och mitt i halvleken hade James Folkes två chanser att ge Rangers ledningen efter bra förarbete av Chris Arthur bägge gångerna. Vän av ordning kanske noterar att Arthur blev utvisad i den förra U18 matchen, men avstängningen träder inte i kraft förrän den 24 februari.

Luton var dock inte ofarliga och stack upp i ett par kontringar och Chris Goodchild i Rangers mål fick vara på alerten vid ett par tillfällen för att hålla ställingen vid 0-0.

Innan pausen hann Arthur, Folkes och Romone Rose med att prova lyckan från långt håll, men det blev inga mål i den första halvleken.

Rangers fortsatte att dominera matchen efter paus och efter ett par chanser i inledningen kunde vänsterbacken Lee Brown slutligen spräcka nollan tolv minuter in i halvleken då han fick fullträff på ett skott från straffområdesgränsen.

Bara minuten senare var det dags för 2-0 då Arthur var näste man att trycka in ett skott från distans.

Matchen avgjordes definitivt tjugo minuter in på halvleken då Rose nickade in en frispark från Maguire och strax därefter var Brown nära sitt andra mål då han sköt en frispark strax utanför.

Brown gjorde sitt andra och Rangers fjärde fmål ör dagen med tio minuter kvar att spela. Provspelaren Balanta hittade Rose vars inlägg slogs i mål av vänsterbacken som tidigare under säsongen inte noterat sig i målprotokollet överhuvudtaget,

Även Rose blev tvåmålsskytt då han stryde in en låg frispark från Maguire med knappt fem minuter kvar av matchen och fastställde slutresultatet till 5-0.

Joe Gallen sade efter matchen att detta var lagets bästa match denna säsong och han meddelade även att stämningen i truppen är på topp. Kan laget fortsätta så här så kan man mycket väl vinna serien. Just nu är man en poäng efter ledande Gillingham men har en match mindre spelad.

Nästa match för U18 är hemma mot Leyton Orient nu på lördag.

Laguppställning kommer vid senare tillfälle.