Bignot och Royce tillbaka i spel i komfortabel seger.

Wycombe
Holloway, Rice, Ellams, Christon, Pettigrew, Massey, Giambrone (Shulton 36), Gregory, Boateng (Tucknott 81), Barnes-Homer, Savage (James). Ej använda avbytare: Cattell, Braithwaite

QPR
Royce - Goode, Rehman (O'Brien 72), Kanyuka, Bignot (Howell 62) - Rose, Bailey, Smith, Baidoo - Furlong (St Aimie 62), Moore. Ej använda avbytare: P Jones, Maguire

QPRs reservlag vann på tisdag eftermiddag borta mot Wycombe med 2-0 efter en stabil insats matchen igenom. Förutom vinsten var det positivt att Marcus Bignot var tillbaka i spel efter skada och att Simon Royce återfanns i målet.

Royce stod för en blek insats mot Southend och efter det lånades Lee Camp. Sedan dess har Royce inte ens suttit på bänken, vilket kan bero på de påstådda astmaproblem som han drabbades av inför matchen mot Southend den 9 februari. För första gången sedan december fick vi även ett livstecken från målvakten Paul Jones som satt på bänken i eftermiddagens match.

Marcus Bignot var tillbaka efter sin knäskada och spelade en dryg timme som vänsterback. I övrigt bestod backlinjen av mittbackarna Zesh Rehman och Pat Kanyuka medan en annan mittback, junioren Aaron Goode, spelade högerback.

På mittfältet återfanns Shabazz Baidoo i en något avig vänsterytterposition medan unge Romone Rose spelade på högerkanten. Stefan Bailey och Jimmy Smith spelade innermittfältare medan Stefan Moore och Paul Furlong tog plats i anfallet.

På bänken satt, förutom 39-årige Jones, fyra spelare från juniorlaget.

Det förhållandevis starka QPR-laget dominerade matchen och efter en kvart tog man ledningen då Goode nådde högst på en hörna från Smith och nickade in bollen bakom Holloway i hemmamålet.

Furlong hade chansen att öka på ledningen mitt i halvleken då han nickade ett inlägg från en pigg Baidoo strax över.

Wycombe stack upp i en del farliga kontringar och deras bästa chans i den första halvleken kom då nyförvärvet Adrian Pettigrew spelade fram ett annat nyförvar Matthew Barnes-Homer, vars skott dock gick en bit utanför.

Stefan Moore hade en bra chans precis innan paus, men skottet smet på fel sida om stoplen.

En dryg kvart in på den andra halvleken byttes Bignot och Furlong ut mot Andrew Howell respektive Keiron St.Aimie, kanske med lördagens match mot Sheffield Wednesday i sikte? St.Aimie tog plats på vänsterkanten medan Baidoo tog klivet upp i anfallet.

Gregory (Steven - inte John) och Savage hade varsin bra chans för hemmalaget i mitten på den andra halvleken, men Royce höll nollan.

Med tjugo minuter kvar byttes Matt O'Brien in i stället för Rehman och fem minuter senare avgjordes matchen till Rangers fördel. En long utspark från Royce nådde Moore vars nick ställde Massey i hemmaförsvaret och gav Baidoo ett friläge. Han utnyttjade detta på bästa vis då han rundade Holloway och slog bollen i mål.

Även om Wycombe kom till spel med ett ungt och mindre rutinerat lag än QPR så var det en bra insats av lagetoch det är inte fel att spelarna i startelvan märker att det finns spelare i reserverna som är intresserade av att ta över.

Nästa planerade reservlagsmatch är om tre veckor då laget åker söderut för match mot Brighton.