Lagbanner

Gregory förlänger sitt kontrakt med QPR

Belönas med en fortsättning efter att ha räddat klubben kvar i Championship.

QPRs officiella hemsida meddelar i dag att manager John Gregory förlänger sitt kontrakt med klubben fram till sommaren 2009.

Gregory tog över efter Gary Waddock i höstas och skrev då på ett kontrakt som sträckte sig säsongen ut. Med kontraktet säkrat har Gregory kommit överens med QPR och ordförande Gianni Paladini om ytterligare två år vid rodret.

Gregory är naturligtvis nöjd med att ha säkrat sig ett jobb (eller i varje fall lön för ett) under två år till och meddelar även att det kommer att ske en del förändringar på Loftus Road.

Tidigare i dag blev det klart att fysioterapeuten Prav Mathema lämnar sin post i klubben i slutet på juni för ett jobb som han har blivit erbjuden av Rangers före detta hyresgäster, rugbyklubben London Wasps. Detta skall dock inte ha med Greogry att göra utan att Mathema kände att det var dags för en ny utmaning. Då Wasps spelar i den högsta ligan är det naturligtvis en utmaning och även bra för en kille med Mathemas utbildning att redan i 30-årsåldern jobbat med klubbar i både fotboll och rugby.

Källa: www.qpr.co.uk

Förutom en ny "physio" kommer vi alltså att få se ytterligare förändringar. Då vikarierande assistenten Warren Neill för närvarande är anställd på deltidsbasis och Richard Hill inte sägs komma tillbaka kommer det förhoppningsvis in en ny assistent och det kan komma att bli Neill på heltid.

Även en ny målvaktstränare kommer att anställas då Tony Roberts inte lär återkomma. Rykten har gjort gällande att Simon Royce, som blir 36 i år, kommer att erbjudas en förlängning i klubben som målvaktstränare och reservmålvakt. Detta är dock inte på något vis klart ännu. Det finns även spekulationer om att den en gång så duktige målvakten Mark Bosnich kan bli aktuell för jobbet som målvaktstränare då han vid ett par tillfällen tränat med laget.

Simon Ståål2007-04-24 17:34:00
Author

Fler artiklar om QPR