Lagbanner

Senaste nytt från W12!

Shittu kan fixa pengar till Rangers - ingen träningsmatch mot Brentford.

Säsongen är ju avslutad men ändå händer det saker i W12!

-   Danny Shittu säger sig vilja lämna Watford som ju degraderades till The Championship i vår. ”Big Dan” vill fortsätta att spela i Premier League och det ryktas om att såväl Portsmouth, Birmingham, West Ham som faktiskt också Celtic är intresserade av den store mittbacken. Vad har detta med QPR att göra numera undrar ni såklart, jo QPR har rätt till 10% av övergångssumman vid en vidareförsäljning, fina pengar i kassakistan för Rangers i så fall.

-   Lee Cook valdes av spelarna till ”Player of The Year 2006-2007” och tackade själv just sina medspelare för den fina säsong ”Cookie” just genomfört. Återstår dock att se om publiken på Loftus Road får njuta av Cooks trollkonster nästa säsong också, det ryktas ju om att flera klubbar rycker i honom.

-   QPR skulle ju möta Brentford den 4:e augusti, en vecka före säsongsstarten men nu har matchen ställts in. Anledningen? Allvarliga skador har upptäckts på gräsmattan på Griffin Park och nu får Rangers leta nya träningsmotståndare under försäsongen. Det är bara att hoppas att det blir bättre ordning på träningsmatchandet än under förra sommaren då de tvärrandiga mötte italienska korplag på konstgräs, gärna en match mot Chelsea eller Arsenal, tack!

Fredrik Montgomery2007-05-13 20:25:00
Author

Fler artiklar om QPR