Lagbanner

Nya kontrakt på gång

Marcus Bignot och Marc Nygaard förhandlar medan en junior skrivit på sitt första proffskontrakt.

QPRs officiella hemsida meddelar att klubben i dagarna kommer att påbörja förhandlingar med Marcus Bignot och Marc Nygaard om kontrakt som gäller kommande säsong. Bägge spelarnas kontrakt går ut nu i sommar, men manager John Gregory har erbjudit duon att bli kvar en säsong till på Loftus Road. Gregory räknar med att bägge två väljer att skriva på, men utesluter inte att de kan få bättre förslag från andra klubbar och därmed lämnar QPR.

Junioren Kieron St.Aimie har idag skrivit på sitt första proffskontrakt. St.Aimie fyllde 18 för ett par veckor sedan och har skrivit på ett ettårskontrakt. St.Aimie är en flexibel mittfältare som under säsongen spelat såväl centralt på mitten, på bägge kanterna och i anfallet för reservlaget och juniorlaget.

St.Aimie gjorde i våras comeback efter att ha varit borta i ett och halvt år på grund av knäproblem och fick ganska omgående speltid i både juniorlaget och i reservlaget. John Gregory beskriver St.Aimie som en begåvad spelare med en bra inställning. Hans insatser under våren belönades med en plats i bruttotruppen till bortamatchen mot Wolves i slutet av april. Någon plats bland de sexton blev det dock inte, men chansen kan mycket väl komma under kommande säsongen.

Källa: www.qpr.co.uk

Simon Ståål2007-05-17 19:36:00
Author

Fler artiklar om QPR