Lagbanner

Försäsongsschemat börjar ta form

Träningsmatch mot Skotska mästarna på Loftus Road.

Klara matcher

Celtics officiella hemsida meddelar 21/5 att Celtic kommer att möta QPR på Loftus Road söndag 15 juli. Det dröjde en dag innan QPR officiellt bekräftade det hela, men match blir det i varje fall.

Såväl QPR som Wycombe meddelar 23/5 att klubbarna kommer att mötas i en träningsmatch på Wycombes hemmaarena Adams Park lördagen den 28 juli. Nuvarande QPR-bossen John Gregory var för övrigt manager I Wycombe 1996-98.

Den 26 juni meddelar QPR att man kommer att möta Shrewsbury på deras nya arena den 31 juli.

QPR meddelar att man kommer att möta Fulham hemma på Loftus Road den 3 augusti. Detta kommer att bli den sista matchen innan ligapremiären.

Annat

QPR meddelade tidigare i maj att man skulle möta Brentford den 4 augusti. Matchen ställdes senare in på polisinrådan då det skulle krävas onödigt mycket resurser för att avstyra eventuella bråk i en träningsmatch.

Rykten gör även gällande att QPR kommer att möta Arsenal i en minnesmatch för Kiyan Prince, som tragiskt blev knivhuggen till döds utanför sin skola för ett år sedan. Kiyan var Arsenal-fan och Arsenals manager Arsene Wenger lovade QPR att man skulle hitta ett datum för en match klubbarna emellan. Något datum är inte klart ännu och inget har heller bekräftats från officiellt håll.

Simon Ståål2007-05-21 18:36:00
Author

Fler artiklar om QPR