Lagbanner

Senaste nytt från W12!

QPR får konkurrens om Smith - Cook inte till sydkusten!

Här kommer så lite transferskvaller från Shepherds Bush, mitt under brinnande "Silly Season". Håll till godo!

Chelseas Jimmy Smith gjorde succé på Loftus Road under den gångna säsongen och QPR:s manager John Gregory har länge gjort klart för omgivningen att Rangers vill behålla Smith. Nu verkar man dock få konkurrens från en lokalrival och seriekonkurrent – Crystal Palace vill nämligen ha Smith till Selhurst Park – enligt Vitalfootball är ”Eagles” manager Peter Tayler förtjust i Chelseaspelaren som för övrigt gjorde 2 mål på just Palace i höstas.

----

En gammal Rangershjälte – Marc Bircham letar ny klubb och krislaget Leeds United sägs vara intresserade. ”Birch” provspelade nyligen för kanadensiska Toronto FC som ju spelar i amerikanska proffsligan MLS. och tränaren, förre Celticstjärnan Mo Johnson var imponerad men frågan är om det räcker till ett kontrakt med klubben där även förre QPR-spelaren Danny Dichio nu huserar.

----

Lee Cook har tidigare sammankopplats med Portsmouth men detta förnekas nu av ”Pompeys” manager Harry Redknapp. ”Cook tillhör inte de spelare jag tittat speciellt på” menar Redknapp och då kan vi åtminstone avskriva en klubb som tänkbar ny adress för ”Cookie”.

Fredrik Montgomery2007-06-13 22:50:00
Author

Fler artiklar om QPR