Lagbanner
Daniel Nardiello nära QPR
QPRs hemmamatch mot Norwich flyttas till den 8 oktober och visas på TV.

Daniel Nardiello nära QPR

Dessutom: Hemmamatchen mot Norwich på TV.
Pat Kanyuka missar början på säsongen.

Enligt Barnsleys officiella hemsida har deras anfallare Daniel Nardiello bestämt sig för att tacka nej till ett nytt kontrakt på Oakwell och i stället skriva på för QPR. Nardiello, vars kontrakt med Barnsley går ut i dagarna, skulle i dag skriva på en förlängning med Barnsley, men i sista stund meddelades den ledningen på Oakwell att den 25-årige anfallaren, som inledde karriären som lärling i Manchester Untied, i stället bestämt sig för att skriva på för QPR.

Huruvida den landslagsmeriterade Walesaren skriver på för QPR eller inte kommer troligen att visa sig under de kommande dagarna.

Källa: www.barnsleyfc.co.uk

---

När Sky Sports i dag offentliggjorde sin första lista över TV-sända matcher meddelades att QPRs hemmamatch mot Norwich flyttas från lördag 6 oktober till måndagen den 8. Matchen visas på Sky Sports och förhoppningsvis även på Viasatsport.

Källa: www.qpr.co.uk

---

QPRs unge försvarare Pat Kanyuka kommer att missa den inledande försäsongsträningen då han slagit upp den lårskada som han ådrog sig i bortamatchen mot Wolves i slutet av april.

Den i sommar 20-årige Kanyuka anses som en lovande mittback, men hans två senaste säsonger på Loftus Road har varit fyllda av skador och frågan är om hans kontrakt förnyas om ett år om dessa bekymmer fortsätter.

Källa: www.qpr.co.uk

Simon Ståål2007-06-25 23:30:00
Author

Fler artiklar om QPR