Lagbanner
Försäsongens fjärde match inbokad.

Försäsongens fjärde match inbokad.

Dessutom: Spelartruppen tillbaka på Harlington

QPR meddelar att man kommer att möta Shrewsbury Town i en träningsmatch den 31 juli. Matchen kommer att bli en av de första som spelas på Shrewsburys nya stadion, som kommer att heta The New Stadium.

Shrewsbury är en av fyra klubbar i League Two som har sida här på SvenskaFans och laget hade i våras chansen att ta sig upp i League One, men man föll med 1-3 mot Bristol Rovers.

Inför säsongen har man i skrivande stund förstärkt truppen med sex spelare medan man bara tappat tre. Bland nyförvärven märks rutinerade målvakten Glyn Garner, som ansluter från Leyton Orient, och unge David Hibbert från Preston. Vidare har Darren Moss återvänt till klubben efter två säsonger hos Crewe.

Så sent som i dag tvingades man släppa unge mittfältaren Dave Edwards till Luton, medan förra årets lagkapten Richard Hope lämnat för spel i Wrexham.

Matchen spelas som tidigare nämnts den 31 juli och kläms in mellan QPRs matcher mot Wycombe (28/7) och Fulham (3/8).

Källor: www.qpr.co.uk samt www.svenskafans.com/shrewsbury 

---

QPR-truppen semester är över och hela truppen samlades i dag för ett första träningspass på Harlington. Den första dagen gick år till att testa huruvida spelarna hållit sig i form under sin en och en halv månad långa semester och nu är målsättningen att ha laget i så bra form som möjligt till träningmatchen mot Celtic den 15 juli.



Simon Ståål2007-06-26 21:15:00
Author

Fler artiklar om QPR