U-laget spelade 3-3 i höstens första träningsmatch

Oavgjort i träningsmatch.
Träningsläger i Tyskland.

QPRs ungdomslag befinner sig denna vecka på träningsläger i Tyskland för att finslipa formen inför det kommande seriespelet.

U18 förberedde sig för resan genom att i torsdags möta Crystal Palace i en träningsmatch hemma på Harlington. Det blev en händelserik match som slutade 3-3.

Detta var nye juniortränaren Steve Browns första match som coach och han fick se sitt lag dominera matchinlednigen. Anfallaren Antonio German drogs omkull i straffområdet efter 20 minuter och Danny Maguire slog den på följande straffsparken i mål.

Tio minuter innan paus tvingade Cyrys Sylvan-Vanterpool Palace målvakt till en bra räddning på ett långskott innan gästerna fem minuter senare kunde kvittera på straff - Robinson målskytt.

Sylvan-Vanterpool hade ytterligare en chans att ge QPR ledningen innan paus då han tog sig förbi Palace-försvaret och skruvade en boll mot den bortre stolpen. Skottet gick dock strax utanför och 1-1 stod sig halvleken ut.

Dryga fem minuter in på andra halvlek tog QPR ledingen igen efter att pigge Sylvan-Vanterpool spelat fram inhopparen Josh Gardener som kyligt lyfte bollen förbi Palace målvakt.

En kvart in på halvleken kvitterade Palace igen då QPR-försvaret inte kunde rensa bort en hörna.

Gästerna skulle även ta ledningen fem minuter senare då Robinson skar in från vänsterkanten och sköt förbi en chanslös Chris Goodchild i hemmamålet.

Rangers tog över spelet och jagade en kvittering. Med fem minuter kvar hittade högerbacken Billy Coynes inlägg Andrew Howell som stenhårt kunde nicka in kvitteringen.

3-3 stod sig sedan matchen ut och överlag var det ett rättvist resultat.

Efter matchen var Steve Brown nöjd med att hans lag kunde stå upp emot att bra Palace-lag. Han berättade även att laget har ändrat spelstil och formation inför säsongen.

På fredagen reste ungdomarna till Tyskland och i sina första matcher där spelade U16 1-1 mot Kaiserslautern medan U18 vann sin match mot samma klubb med 1-0.