Rot-Weiss Essen U19-QPR U18 3-2 (2-1)
Danny Maguire (med nummer 10 på ryggen) svarade för ett mål och en assist när U-laget föll med 2-3 mot Rot-Weiss Essen i den sista matchen på träningsläget i Tyskland.<br><br> Bilden är tagen under en seriematch mot Rushden and Diamonds i mars 2006.

En vinst och två förluster blev facit under Tysklandsresan.

QPRs juniorer avslutade i fredags sitt veckolågna träningsläger i Tyskland med match mot Rot-Weiss Essen.

Rot-Weiss Essen hör hemma i den tyska andradivisionen och deras juniorlag, som tillåter spelare upp till 19 års ålder, spelar på en välskött träningsplan i närheten av arenan Georg Melches Stadium.

Hemmalaget tog efter tio jämnspelade minuter ledningen, men QPR började omgående jaga en kvittering. Efter drygt tjugo minuter nickade Ryan Myers en hörna från Danny Maguire strax över innan Romone Rose fem minuter senare kunde kvittera med ett välplacerat långskott.

15-årige anfallaren Antonio German spelade sedan fram yttern Josh Gardener, vars lobb dock gick strax över.

Rose drog på sig en varning fem minuter före paus och strax därefter tvingades German utgå efter en hård närkamp och ersattes av James Folkes.

Precis innan signalen för halvtid stoppade hemmalaget ett QPR-anfall på mittplan och på den efterföljande kontringen kunde man också återta ledningen.

QPR förde spelet i den andra halvleken och Rose sköt i burgaveln innan ett skott från vänsteryttern Chris Arthur gick rakt på hemmalagets målvakt.

En frispark från Maguire mitt i halvleken hittade Myers som dock inte kunde hålla sin nick under ribban.

Med tjugo minuter kvar att spela tog sig Arthur fram på sin kant och slog ett inlägg mot Rose. Rose knuffades i ryggen av en hemmaförsvarare och domaren blåste straff. Maguire satte säkert straffen i mål.

Ett par minuter efter kvitteringen kunde Rot-Weiss kontra in 3-2 och efter detta kunde QPR inte komma tillbaka. Rose fick sitt andra gula kort fem minuter före slutsignalen och med tio man blev det naturligvis inte lättare att få in ett mål.

QPR: 1.Goodchild - 2.Waller, 5.Wright (Howell), 6.Myers, 3.Brown - 7.Gardener, 4.Sylvan-Vanterpool, 8.Maguire, 11.Arthur - 9.German (Folkes), 10.Rose.

Med resan i benen togs inte de äldre ungdomarna Howell, Arthur och Rose ut till A-lagets match mot Wycombe i lördags, men då det dröjer ytterligare några veckor innan seriepremiären för B- och U-lagen är det inte omöjligt att några av dem spelar i kvällens (tisdag) träningsmatch mot Harrow Borough.