Harrow Boro-QPR 0-3

Rangers vann enkelt igen.

QPR hade inga större problem att besegra Ryman League-laget Harrow Borough i tisdagkvällens träningsmatch. Segersiffrorna skrevs till 3-0 efter mål i första halvlek av Marc Nygaard och två efter paus av Adam Bolder och Shabazz Baidoo.

Lite förvånande valde John Gregory att starta med en stark elva. Alla elva spelarna blev utbytta under matchens lopp.

Kvällens två yttrar, Stefan Moore och provspelande James Simmonds (Chelsea) tvingade Josh Lennie i hemmamålet till ett par räddningar tidigt i matchen.

Det skulle dröja till tio minuter före paus innan Marc Nygaard gav QPR ledningen då han fick fullträff från tjugo meters håll och Lennie var chanslös.

Strax efter målet räddade Lennie ett skott från Ben Sahar innan Harrow stack upp i ett par kontringar. Lee Camp gjorde ett par bra räddningar på skott från Kyle Matthews och pigge Albert Adomah.

QPR gjorde två byten i paus då Jake Cole tog över i målet och Adam Bolder ersatte Martin Rowlands.

Cole fick göra ett ingripande tidigt i den andra halvleken då Adomah tog sig igenom QPR-försvaret. Cole kom snabbt ut och kunde lägga beslag på bollen innan Adomah kom till avslut.

Tio minuter in på halvleken bytte Kieron St. Aimie av Stefan Moore och en kvart senare var alla spelare i startelvan utbytta.

Efter en timmes spel fick en QPR-supporter bakom Rangers bänk nog av John Gregorys coachning av laget och skrek till honom att byta in Bolder. Gregory svarade snabbt att Bolder varit på plan den senaste kvarten och publiken fick sig ett gott skratt.

Bolder var den som gav QPR ledningen med 2-0 då Harrows försvar inte kunde rensa bort ett inlägg från St. Aimie.

Shabazz Baidoo fick se en nick räddas av Lennie innan han kunde slå in 3-0 efter en framspelning från Daniel Nardiello.

St. Aimie var nära att göra Rangers fjärde mål för kvällen, hans avslut träffade stolpen.

I slutminuterna hade Harrow en mål i nät efter att en retur från Cole petades i mål. Linjedomaren vinkade dock för offside och 3-0 stod sig matchtiden ut.

QPR: 1.Lee Camp (12.Jake Cole 45) - 4.Zesh Rehman (2.Marcus Bignot 78), 6.Michael Mancienne (15.Dominic Shimmin 78), 5.Damion Stewart (3.Chris Barker 68), 21.John Curtis (24.Sami Timoska 68) - 18.Stefan Moore (20.Kieron St Aimie 55), 19.Simon Walton (23.Stefan Bailey 71), 14.Martin Rowlands (7.Adam Bolder 45), 11.James Simmonds (22.Shabazz Baidoo 60) - 16.Marc Nygaard (9.Dexter Blackstock 62), 17.Ben Sahar (8.Daniel Nardiello 71).

Naturligvis skall man inte titta för mycket på resultatet i träningsmatcher, men John Greogry tyckte att laget spelade mycket bättre än mot Wycombe. Mot Fulham på fredag lär vi troligen få se ett lag som spelar i 90 minuter med ett mer normalt antal byten. Även Fulhams manager Lawrie Sanchez skall ha sagt att han tänker köra med sin förstaelva.