Lagbanner

QPR-truppen 2007/2008 - forwards

Vi avslutar granskningen av Rangers trupp med att ta oss en titt på våra strikers! Vem skall göra't framåt i QPR?

 I vår granskning av QPR-truppen så är vi nu framme vid forwards. Vilka är lirarna som skall avsluta i Superhoops i år? Kommer någon kliva fram och bli den notoriske målskytt som ett framgångsrikt lag behöver.

FORWARDS

8 - Daniel Nardiello

Nardiello signade på 2 år för QPR i somras. Han fick ett erbjudande om en bättre deal med Barnsley men valde ändå att flytta vilket alla Rangersfans kan glädja sig åt. Han gjorde 7 mål på sina 9 sista matcher med Barnsley vilket imponerar, kan han behålla samma målform i W12? Nardiello är ursprungligen en Man Utd-produkt men lyckades aldrig slå sig in i den stjärnspäckade truppen och lånades 2004 ut till Tykes.

9 – Dexter Blackstock

Dexter har inte bara ett coolt namn, han var också vår bäste målskytt förra säsongen med 14 baljor i alla turneringar. Blackstock är en relativt lång anfallare, kraftfull och håller sig ofta på rätt ställe. Frågan är bara hur hans målfabrikation påverkas av att de precisa passningarna från Lee Cook denna säsong kommer levereras av någon annan, och kanske inte kommer vara lika precisa. Dexter är dock given i anfallet, åtminstone när säsongen inleds.

16 – Ray Jones

Jones skrev på ett efterlängtat kontrakt med QPR under förra säsongen och satte därmed punkt för spekulationer om hans framtid. Nu väntar vi bara på att Jones skall ta nästa steg i karriären och växa ut till den storspelare han har potential att bli. Ray Jones är teknisk men också farlig i luften, det blev 5 mål i ligaspelet under förra säsongen.

18 – Stefan Moore

Den f d Aston Villa-spelaren kom till QPR under sommaren 2005 men lånades nästan bums ut till Port Vale. Han kallades åter av John Gregory och har åkt ut och in i laget under den gångna säsongen men fick bara spela 3 matcher från start. Stefan Moore måste lyfta sig rejält om det skall bli så värst mycket mer under kommande säsong.

22 – Shabazz Baidoo

Den unge anfallaren kom från Arsenal till QPR under 2004 och förlängde under förra sommaren med QPR genom att rita på ett 2-årskontrakt. Endast 2 matcher från start förra säsongen är ett alltför klent facit för en så pass lovande spelare men kanske blir årets säsong den då Baidoo kliver fram på allvar. Fortfarande kanske lite lätt i kroppen men ofta på rätt plats framför motståndarmålet.

30 – Marc Nygaard

Den storväxte dansken blandar snygga nickmål med att nästan trassla in sig i sig själv ibland, dalarna är djupa och topparna är höga för Nygaard och många trodde att han inte skulle få något nytt kontrakt inför kommande säsong. John Gregory visade dock förtroende för Marc. När han använder sina 196 cm på rätt sätt så är han ett farligt vapen i luftrummet men det är påfallande ofta timingen inte är den rätta.

Sådär, då har vi äntligen gått igenom hela Rangers spelartrupp, nu gäller det bara för John Gregory att forma bästa möjliga startelva av detta. Vi håller tummarna för att han fixar det, på lördag drar säsongen igång med Bristol City-QPR på programmet!

Fredrik Montgomery2007-08-09 23:30:00
Author

Fler artiklar om QPR