Lagbanner
EXTRA: QPR-anfallare död

EXTRA: QPR-anfallare död

Den lovande anfallaren Ray Jones förolyckades i en trafikolycka igår.

QPR har sorg. Den unge anfallaren Ray Jones dödades sent igår kväll i en bilolycka, Jones var en av 5 personer i en bil som kolliderade med en dubbeldäckare. 2 personer, 
bl a Jones omkom direkt och en tredje person avled senare på sjukhuset. Närmare omständigheter kring bilolyckan har ännu ej offentliggjorts. Enligt rapporterna inträffade olyckan 00.20 lokal tid i natt på High Street South i East Ham.

Ray Jones var en av klubbens mest lovande spelare och QPR:s match mot Burnley i eftermiddag har skjutits upp på obestämd tid.

Ray Jones kom till klubben som 15-åring och gjorde sin proffsdebut i QPR:s möte med Watford i April 2006. Under förra säsongen gjorde Jones 35 matcher och svarade för 6 mål i QPR-tröjan, hans fina spel belönades också med en uttagning till Englands U-19-lag. I slutet av förra säsongen ville Colchester köpa Jones men Rangers ville inte släppa sin guldklimp och tackade nej till ett bud på 200.000 pund. Ray Jones skulle ha fyllt 19 år på tisdag.

Under förra säsongen så drabbades Rangers av en liknande tragedi då 15-årige ungdomslagsspelaren Kiyan Price knivhöggs till döds utanför sin skola.

Redaktionen återkommer med ytterligare info under dagen!

Ray Jones - RIP

Fredrik Montgomery2007-08-25 12:52:00
Author

Fler artiklar om QPR