Lagbanner
Nyheter från W12
"In memory. A sad loss to football" Så står det på den tröja som Arsenals Robin van Persie (bilden) skickat till QPR.

Nyheter från W12

QPR-spelare i landslagstrupper.
Utlånad QPR-spelare skadad.

Det har varit en svart vecka hos QPR efter Ray Jones tragiska död i lördags, men under veckan har det även dykt upp några ljusglimtar.

Lördagen fortsatte illa för utlånade QPR-målvakten Sean Thomas som gjorde sin första match för Wealdstone. Thomas tvingades utgå i början på andra halvlek efter att ha kolliderat med en motståndare precis före paus. Wealdstone förlorade matchen mot Margate med 2-4. Thomas gjorde enligt rapporterna ett par bra ingripanden och var chanslös på de två mål som han släppte in. Thomas fanns inte heller med i truppen då Wealdstone i måndags mötte Ashford Town.

Källa: www.come-to-wealdstonefc.co.uk

---

På den positiva sidan meddelas att fyra QPR-spelare uttagits till olika landslagsuppdrag.

Danny Nardiello är med i Wales trupp till EM-kvalmatcherna mot Tyskland och Slovakien som spelas den 8 respektive 12 september.

Damion Stewart är uttagen till Jamaicas landskamp den 12 september. Motståndet är inte fastställt ännu, men troligen möter Jamaica något annat centralamerikanskt land.

Både Michael Mancienne och Dexter Blackstock finns med i den engelska U21-trupp som Stuart Pearce tagit ut till EM-kvalmatcherna mot Montenegro den 7 sept och Bulgarien den 11.

Källa: www.qpr.co.uk

---

Bland alla som hört av sig till klubben och beklagat Ray Jones död finns en signerad matchtröja från Arsenals Robin van Persie. Ray Jones var Arsenal-fan och van Persies bidrag är en fin gest.

QPR meddelar att alla pengar som betalas för trycket på tröjan av de som väljer att trycka "Jones 31" på sina QPR-tröjor kommer att lämnas vidare till Rays familj.

Källa: www.qpr.co.uk

Rapporterna om eventuella övertagande av QPR fortsätter att strömma in, men än så länge har ingen haft rätt. Under dagen har annars fler styrelseledamöter plockats bort från sina platser på klubbens officiella hemsida, varför man kan anta att även dessa ställt sina platser till förfogande.

Spekulationerna kommer att fortsätta under fredagen och förhoppningsvis nås vi av positiva besked då.



Simon Ståål2007-08-30 22:40:00
Author

Fler artiklar om QPR