Lagbanner
Ung back lånas ut
Aaron Goode (längst till höger på bilden) lånas ut till Kingstonian under tre månader.

Ung back lånas ut

Aaron Goode får spela A-lagsfotboll under tre månader.

QPRs officiella hemsida bekräftar i dag vad Kingstonians dito skrev i onsdags. 18-årige backen Aaron Goode spenderar de kommande tre månadern på lån hos Ryman League-klubben.

Kingstonian spelar i Ryman Leagues södra Division 1, vilket blir nivå 8 i den engelska seriepyramiden. Efter de fyra inledande matcherna ligger laget på tredje plats med nio poäng.

Aaron Goode inledde karriären som pojklagsspelare i Arsenal innan han via Walton and Hersham hamnade i QPR säsongen 2005/06. Under sina år i QPR har han figurerat flitigt i juniorlaget och reservlaget, både på sin ordinarie plats som mittback och som högerback.

Goode skrev på ett ettårigt kontrakt med QPR i somras, men har en bit kvar till A-laget och har ännu inte tilldelats något tröjnummer.

Kingstonians manager Alan Dowson säger att han ser fram emot att Goode till sitt förfogande de tre kommande månaderna och att spelaren kommer att tillföra styrka och snabbhet till försvaret.

Under låneperioden, som sträcker sig till och med den 8 december kommer Goode att bära tvärrandigt då Kingstonian spelar i rödvita "hoops" med svarta shorts och strumpor.

Källa: www.qpr.co.uk samt www.kingstonian.net

 

Simon Ståål2007-09-07 16:54:00
Author

Fler artiklar om QPR