Lagbanner
Senaste nytt från W12!

Senaste nytt från W12!

Cook tillbaka till QPR? - Briatore ber om tålamod

I brist på matcher under landskampsuppehållet så kommer här en sammanfattning av vad det snackas om i W12 just nu. Håll till godo!

-    Flera källor hänvisar till att QPR sägs vilja låna tillbaka Lee Cook från Fulham. Cook lämnade ju Rangers för londonkonkurrenten i augusti men en bättre ekonomi tillsammans med det faktum att det är lång tid till dess att transferfönstret öppnar igen gör att Rangers utreder lånemöjligheten. Det låter dock osannolikt att Fulham skulle släppa ”Cookie” som dock inte spelat något i säsongsupptakten på grund av den skada han ”hade med sig” från QPR. John Gregory sägs inte ha något emot att få tillbaka den orationelle vingen som ju dessutom är uttalad QPR-supporter.

-    Nye ägaren Flavio Briatore har uttalat sig kring klubbens framtid. Målet är att nå Premier League inom 4 år men vägen dit är svår och inte alls spikrak. ”Fansen måste förstå att en förändring inte kommer att ske över natten, klubben var riktigt illa ute men är nu räddad. Vårt ansvar är att ge klubben den ekonomiska stabilitet som den behöver men nuvarande spelartrupp med John Gregory i spetsen har också ett ansvar att prestera på plan fram till januari då vi kan förstärka laget”, menar Briatore.

-    Ray Jones familj har riktat ett stort tack till QPR för klubbens hedrande av den så tragiskt avlidne anfallaren vid Rangers möte med Southampton förra lördagen. Samtliga spelare i hemmalaget bar Jones namn på ryggen, publiken inklusive Southamptonsupportrarna hedrade även Jones med en lång applåd. Mängder av blommor finns samlade vid en plats utanför Loftus Road som ett bevis på sorgen efter Jones.

Fredrik Montgomery2007-09-09 23:13:00
Author

Fler artiklar om QPR