Wycombe U18-QPR U18 1-1 (1-0)
Juniorlaget spelade 1-1 borta mot Wycombe och har inlett seriespelet med en vinst och två oavgjorda matcher.

Juniorerna obesegrade efter tre omgångar.

Juniorlaget spelade i lördags sin tredje ligamatch för säsongen när man ställdes mot Wycombe på deras välskötta träningsanläggning Bisham Abbey.

Manager Steve Brown gjorde ett par förändringar i truppen efter förra veckans match mot Luton. Chris Arthur spelade från start i tremannamittfältet medan Cyrus Sylvan-Vanterpool inledde på bänken. Den andra förändringen kom bland avbytarna där Michael Wright ersatte förra veckans okände spelare med efternamnet Jordan.

Matchen inleddes trevande från bägge lagen och det skulle dröja till den tionde minuten innan Wycombe fick till ett avslut på mål.

Danny Maguire såg pigg ut även denna lördagmorgon och hade ett par skott på mål under den första halvleken. Innan hans hörna hittade Antonio German, vars nedåtnick dock studsade över ribban.

Drygt fem minuter före paus tvingades QPR till ett byte då nye backen Ed Harris bröt näsan och ersattes av Wright.

Precis före paus tappade Josh Ford bollen på egen planhalva och inlägget från Wycombes ytter resulterade i att bollen nickades i mål.

Under pausen valde Steve Brown att göra sina två återstående byten och Sylvan-Vanterpool ersatte Matt O'Brien på mitten medan Romone Rose lämnade plats för Angelo Balanta i anfallet.

QPR började andra halvlek piggast och Maguire sköt en frispart precis utanför innan Wycombes målvakt gjorde en mycket bra räddning på en nick från James Folkes.

Kvitteringen kom ett par minuter senare då ett långt inkast från Lee Brown hamnade hos German vars inlägg nickades i mål av Sylvan-Vanterpool.

Efter målet skapade bägge lagen chanser och Wycombe var nära att avgöra med ett par minuter kvar, men Chris Goodchild gjorde en bra räddning och matchen slutade 1-1.

Efter matchen tyckte Brown att man borde vunnit matchen. Han var nöjd med spelet, men tyckte att anfallarna fick för lite bollar och han var inte heller nöjd med alla de missade målchanserna.

QPR: 1.Chris Goodchild - 2.Billy Coyne, 5.Josh Ford, 6.Ed Harris (Michael Wright 39), 3.Lee Brown - 8.Danny Maguire, 4.Matt O'Brien (Cyrus Vanterpool 45), 11.Chris Arthur - 7.James Folkes, 9.Antonio German, 10.Romone Rose (Angelo Balanta 45). Ej använda avbytare: Reece Crowther (mv), Josh Gardner

Ligaspelet gör nu uppehåll fram till den 10 november och under de sju kommande helgerna avgörs istället gruppspelsfasen i Youth Alliance Cup. QPR inleder med  match mot Brentford borta på lördag.