Lagbanner
Blandade nyheter från W12
Målvakten Sean Thomas (bilden) är utlånad till Farnborough, men är för tillfället skadad.

Blandade nyheter från W12

Bland annat: Sunderland ute efter Blackstock?
Lånet av Ephraim förlängs.

Transferfönstret må vara stängt (även om det öppnat igen för lån), men det hindrar inte att engelska medier att spekulera i transferaffärer.

Daily Mirror skriver att Sunderland är beredda på att lägga ett bud på 2 miljoner pund för Dexter Blackstock. Även om detta skulle hända i januari så är det föga troligt att QPR släpper Blackstock för den summan då Sunderland nyligen satt ribban högt genom att betala över 6 miljoner för Kenwyne Jones.

---

QPR meddelar i dag att man förlängt lånet av West Hams ytter Hogan Ephraim med fyra veckor och Ephraim blir kvar på Loftus Road fram till och med matchen mot Norwich den 8 oktober. Ephraim finns för övrigt med när reservlaget i kväll möter Millwall.

---

QPR har för närvarande två spelare utlånade. Målvakten Sean Thomas är utlånad till Wealdstone fram till den 22 september, men skadade sig i sin första match för klubben och har sedan dess inte återfunnits i laguppställningen.

Backen Aaron Goode lånades i fredags ut till Kingstonian i Ryman Leagues södra division. Goode spelade hela matchen som högerback och även om han drog på sig ett gult kort några minuter in på den andra halvleken kan det inte ha gått så dåligt då Kingstonian vann matchen mot Molesey med 1-0.

Simon Ståål2007-09-11 21:20:00
Author

Fler artiklar om QPR