Lagbanner

Nu får det vara nog!

Vinn på måndag eller packa era väskor!

Jag tänker inte skriva en rad om kvällens match, läste något om att QPR hade några bra chanser i början av matchen på Layer Road innan hemmamålen började trilla in. Tydligen slutade det 4-2 till Colchester.. Jag tänker heller inte förringa Colchesters insats, laget förtjänade säkert sin seger och gör ett strålande jobb utifrån sina förutsättningar. Nej, jag tänker vända mig till ett gäng spelare som just nu inte gör skäl för den lön som studsar in på deras bankkonton varje månad, som tillhör en klubb som råkar vara den enda i hela ligasystemet (de första 4 divisionerna, räknar jag även in Conference så får vi sällskap av storheterna Northwich och Droylsden) som ännu inte lyckats skrapa ihop en enda sketen trepoängare.

För lite drygt en månad sedan så klev en ny investerare in på QPR:s kansli, eller rättare sagt två stycken. De kända motorsportprofilerna Bernie Ecclestone och Flavio Briatore valde att investera i Queens Park Rangers för att man tror på laget och på klubben, på att QPR har en framtid som storlag i England och en möjlighet att någon gång återvända till Premier League. Det finns andra som tror på QPR. 2000 supportrar trotsade de dåliga oddsen och gjorde resan till Colchester ikväll för att dominera rent publikmässigt på Layer Road, en arena som ju bara kan ta in 5000 åskådare. Vårt bortafölje är stort och imponerande och väcker respekt när de dyker upp på The Championships arenor.

John Gregory trodde också på QPR, det gör han säkert fortfarande också, problemet är ju dock att när ett lag inte presterar som de borde så måste något göras, någon måste offras och det blir i 99 fall av 100 tränaren, det är ju inte så enkelt att byta bort hela spelartruppen i ett nafs.. Mick Hartford tror också på QPR, det är jag övertygad om!

Av Hartford-effekten blev dock intet och nu vänder jag mig till spelarna i QPR och ställer följande frågor:

-    Tror ni på QPR och att laget har ett berättigande i The Championship?
-    Är ni beredda att visa det i konkret handling, inte genom att vika ner er i match efter match?
-    Är ni beredda att ge allt för klubbmärket som förväntas av en spelare som tjänar uppemot 150-200.000 i månaden?
-    Är ni beredda att ge allt för de supportrar som stödjer laget i ur och skur, hemma såsom borta?

Hittills har vi inte sett mycket av ovanstående av en trupp som inte tillhör de bättre i The Championship men som heller inte är så j-a dålig så att den bör vara den enda i hela ligasystemet utan 3-poängare.

Efter 3-9 på två matcher så kräver jag en seger i hemmamatchen mot Norwich på måndag! Sviker ni de som tror på er igen, kära spelare i Queens Park Rangers, så är det inte vår tränare vi skall sparka nästa gång, då är det ett gäng överbetalda s k bollspelare som jag vill se packa sina fotbollstrunkar..

Fredrik Montgomery2007-10-04 00:29:00
Author

Fler artiklar om QPR