Lagbanner

"It's now or never"

Rangers möter ett annat lag i dålig form i kvällens TV-sända match - nu måste det bli 3 poäng!

Kommer ni ihåg den gamla Elvis-slagdängan « It’s now or never », sällan har denna klassiker klingat så rätt som inför kvällens ödesmatch för QPR. Om vi skall ha någon chans att ta ikapp det glapp som skapats mellan de tvärrandiga och övriga lag i tabellen så är sannolikt en 3-poängare mot kanariefåglarna ett måste. Att det är TV-match spelar ingen roll denna gång, nu måste blåställen på och kämpaglöden fram annars kan vi snart vara helt isolerade i tabellens botten.

QPR har lagom till matchen förstärkt en hittills mycket skakig backlinje med en 21-årig engelsk U21-back, Martin Cranie som lånas in från Portsmouth fram tills i januari och detta är ett bra förvärv som sannolikt går rätt in i laget. Rangers har nu ett antal spelare på lån men endast 5 av dem får spela samtidigt vilket gör att det inte är troligt att Mancienne och Cranie kan vara på planen samtidigt. Svårt att tippa backlinjen i övrigt men jag tycker att Cullip bör få spela och därtill placerar jag Marcus Bignot och Chris Barker därbak och hoppas på att detta är ett riktigt val denna gång. På mitten vill jag ha Ephraim och Leigertwood flankerade av Ainsworth och Rowlands medan Sahar och Blackstock är mina val på topp även om Rowan Vine ju nätade mot Colchester. Möjligen väljer Hartford Jason Jarret på mittfältet istället för Ephraim, Jarret var tydligen ganska OK i mötet med Colchester.

Norwich har liksom Rangers stora problem, med endast 8 inspelade poäng ligger man trea från slutet. Endast en inspelad poäng på de 4 senaste matcherna imponerar inte och det vill till att gamle Rangersspelaren Jamie Cureton får fart på målskyttet om det skall bära uppåt i tabellen för de gula. Curetons medverkan ikväll är dock osäker, han har en lättare fotskada och testas innan match, detsamma gäller Murray och Drury. Doherty kommer inte spela på grund av onda ljumskar.

Som sagt var, nu eller aldrig ikväll för ett QPR som hittils är det enda laget i det engelska seriesystemet utan 3-poängare, bara det borde vara tändvätska nog för laget att knyta näven i byxfickan och slita sig till 3 poäng!

Tippade laguppställningar:
QPR:
Camp
Bignot-Cullip-Cranie-Barker
Ainsworth-Ephraim-Leigertwood-Rowlands
Blackstock-Sahar

Norwich: (med lite hjälp från Norwich-red.)
Martin
Brown-Croft-Russell-Brellier
Huckerby-Otsemobor-Dublin-Shackell
Lappin-Marshall

Matchen visas på Viasat Sport 2 med start kl. 20.40. Stockholms-R:s samlas på Wirströms i Gamla Stan.


Fredrik Montgomery2007-10-08 14:07:00
Author

Fler artiklar om QPR