Lagbanner
Stefan Bailey lånas ut till Oxford
Sean Thomas (bilden) är utlånad till Wealdstone, men är för tillfället skadad.

Stefan Bailey lånas ut till Oxford

Dessutom: Uppdatering av övriga utlånade spelare.

Såväl QPR som Oxford United meddelar att Rangers mittfältare Stefan Bailey spelar för Oxford den kommande månaden.

20-årige Bailey spelade en del matcher för QPR under föregående säsong, men har bara funnits med två gånger under hösten.

Oxford missade kvalet till League Two förra året och har gjort en halvrisig start av Blue Square Premier, som är det nya namnet på Conference, och ligger för närvarande på på tolfte plats i den 22 lag stora serien och har med sina 21 poäng på 15 matcher nio poäng upp till kvalstecket.

Oxford tränas av QPR-bekantingen Jim Smith och i truppen återfinns även Michael Standing, som under en period i våras fanns hos QPR på non contract-basis.

Bailey kan komma att debutera för sin nya klubb på söndag och QPR har även givit Oxford tillåtelse att använda spelaren i FA-cupen. Detta kan innebära att lånet förlängs om Oxford är nöjda med Bailey.

Källa: www.qpr.co.uk samt www.oufc.co.uk

QPR har för tillfället ytterligare två spelare ute på lån.

Målvakten Sean Thomas, 21, har visat bra form i de matcher han har spelat i höst, men har haft otur med skador. I slutet på augusti lånades Thomas ut till Wealdstone i Ryman League.

Redan i den första matchen skadade Thomas sig och var sedan borta i en månad innan han, efter att lånet av honom förlängts, gjorde ytterligare fyra matcher med klart godkänt betyg i ett Wealdstone som har det kämpigt i tabellen.

Förra veckan var dock olyckan framme igen då Thomas, som under veckorna tränar med QPR, skadade sig under ett pass på Harlington.

Källa: www.wfcsc.co.uk 

En spelare som det går bättre för är backen Aaron Goode, som i början av september lånades ut till Kingstonian i tre månader. Kingstonian hör hemma i Isthmian Leagues division 1, fyra nivåer under League Two.

Goode har spelat fem matcher som högerback sedan han kom till klubben. Kingstonian ligger för tillfället tvåa i tabellen och har ett par matcher tillgodo på ledande Tooting and Mitcham.

Källa: www.kingstonian.net



Simon Ståål2007-10-12 20:44:00
Author

Fler artiklar om QPR