Lagbanner
Tommy Doherty lånas ut
Tommy Doherty (i röd tröja på bilden) lånas ut till Wycombe året ut.

Tommy Doherty lånas ut

Dessutom: Nyheter om övriga utlånade spelare.

QPR meddelar i dag att man lånar ut mittfältaren Tommy Doherty till Wycombe Wanderers i League One fram till den 2 januari. Wycombe bekräftar uppgiften och skriver dessutom att man hoppas kunna värva Doherty permanent när transferfönstret öppnas igen.

28-årige Doherty har inte varit någon succé sedan han värvades från Bristol City sommaren 2005 och gjorde bara 15 matcher under sin första säsong på Loftus Road. Våren 2006 lånades han ut till Yeovil, men skadade sig i sin första match och var borta i ett halvår.

Förra säsongen spenderades till stora delar¨på lån hos Wycombe och här gjorde Doherty bra i från sig. Wycombe gick till semifinal i Carling Cup och Doherty utsågs till Wycombes Player of the Year.

I somras var en permanent flytt på gång men denna lades på is då 28-årigen tvingades till en blindtarmsoperation. Doherty har fortfarande inte fulltränad efter operationen och Wycombes manager Paul Lambert räknar med att det tar ytterligare en månad innan det blir tal om ligafotboll.

Det verkar som vi har sett det sista av Tommy Doherty i QPR och så som det har utvecklat sig verkar alla parter vara nöjda med det.

Källor: www.qpr.co.uk samt www.wwfc.co.uk

---

QPR har förutom Doherty ytterligare tre spelare ute på lån.

Mittfältaren Stefan Bailey gjorde i lördags sin andra match för Oxford och spelade hela matchen mot Woking som slutade 0-0.

Backen Aaron Goode startade återigen som högerback för Kingstonian. Denna gång gick det sämre för laget som föll med 2-3 borta mot Whyteleafe. Detta till trots ligger Kingstonian på andra plats i Isthmian Leagues södergrupp.

Målvakten Sean Thomas höll nollan för tredje matchen i rad när hans Wealdstone spelade 0-0 borta mot Leighton Town i första omgången av FA Trophy.

Källor: www.oufc.co.uk, www.kingstonian.net samt www.come-to-wealdstonefc.co.uk

Simon Ståål2007-10-22 20:05:00
Author

Fler artiklar om QPR