QPR-Coventry 1-2

Brutet ben, knäckt näsa, trasig ljumske och övertidsförlust - ingen rolig tisdagskväll för Rangers.

QPR:s förlustfria svit bröts igår när Coventry övertidsvann på Loftus Road trots att Rangers tagit ledningen i den andra halvlekens inledning. Inte nog med att Rangers förlorade, laget fick också några riktigt stygga skador på nyckelspelare, sammanfattningsvis kunde man som QPR-fan ha varit utan denna tisdagsmatch...

Luigi De Canio lät Hogan Ephraim börja på bänken i sitt kanske sista framträdande för QPR, han fick släppa sin plats till Scott Sinclair som under dagen lånats in från Chelsea. I övrigt så följde De Canio tesen "ändra aldrig på ett vinnande lag" och behöll såväl startelva som avbytarbänk intakt jämfört med Hullmatchen, som ju vanns med 2-0.

Matchen hade knappt hunnit börja förrän lånet från Portsmouth Martin Cranie brakade in i Coventrys anfallare Leon Best och det var den förstnämnda som råkade mest illa ut i kollisionen och fick bäras av planen. Idag onsdag konstaterades ett benbrott och Harry Redknapp i Portsmouth lär väl inte vara särskilt glad över att få tillbaka en Cranie med benet i paket. Sampsa Timoska fick ersätta som mittback medan Mancienne gick ut på en kant.

Maltas landslagsman Michael Mifsud skaffade fram matchens första riktigt farliga chans i mitten av halvleken då han fick skottläge från straffområdeslinjen men skottet gick utanför Lee Camps stolpe.

Sinclair hade redan tidigt i matchen visat prov på fin teknik och i den 25:e minuten dribblade han sig förbi Coventrybacken McNamee innan han sköt ett skott som träffade en annan bortaspelare innan det försvann upp på läktaren.

En ytterligare skada drabbade Rangers strax innan paus då en hög spark från Michael Doyle träffade illa i Mikele Leigertwoods ansikte. Bolder ersatte "Legget" vars näsa nog flyttat sig några millimeter i sidled, återstår att se hur länge han blir borta. Som om det inte vore nog med detta så ådrog sig dessutom Marc Nygaard en ljumsskada just innan paus och nu började publiken undra om någon form av förbannelse vilade över de tvärrandiga denna kväll..

5 minuter in på den andra halvleken så skickade Damien Stewart fram bollen till offensivt straffområde där den plötsligt hamnade mitt framför Buzsaky som nöp till från 15 meter, bollen gick rätt i mål bakom "Sky Blues" målvakt Konstantopoulous, 1-0 till QPR, skulle man ta ytterligare en seger?

Coventry svarade via en bra möjlighet av Adebola och efter en timmes spel så kom så också kvitteringen via ständigt farlige Mifsud. Anfallaren tog sig förbi såväl Timoska som Mancienne, rundade Camp och rullade in bollen trots att Timoska gjorde allt för att få undan bollen som dock rullade retligt över mållinjen framför den finske backen.

När alla trodde att matchen skulle sluta oavgjort så slog inhoppare Kevin Kyle till på övertid, ett tillägg på 4 minuter blev ödesdigert för QPR som fick se Coventryspelaren nicka in segermålet något turligt för gästerna då ett oavgjort resultat hade speglat matchen bättre. Det var på något sätt bara ett logiskt slut på en för Rangers olycklig kväll och kanske kan de tvärrandiga studsa tillbaka redan på lördag då undertecknad befinner sig på Selhurst Park för att följa derbyt mot Crystal Palace på plats.