Lagbanner

Lånehysterin forsätter

Den senaste spelaren som lånas in av QPR är en mittback från Derby.

Dessutom: Francesco Coco tränar med QPR?

QPR meddelar i dag att man lånar Derbys skotske mittback Robert Malcolm till och med den 1 januari.

Den nu 27-årige Malcolm inledde som lärling i skotska Rangers och blev kvar på Ibrox fram till sommaren 2006 då han efter över 100 tävlingsmatcher inte var önskvärd längre och skrev på för Derby. Under tiden i Skottland var han även iblandad i ett par kontroversiella händelser och fick böter av sin klubb för att ha gjort nedlåtande uttalanden om katoliker och han bötfälldes även för att inte ha inställt sig i domstol efter att åkt fast för fortkörning.

Under sin tid på Pride Park har Malcolm haft problem med skador och i höst har det bara blivit två matcher för Derby. Malcolm säger själv att han pratade med de tidigare Derby-spelarna Adam Bolder och Lee Camp innan han bestämde sig för att skriva på låneavtalet.

QPR-tränaren Luigi De Canio säger till klubbens officiella hemsida att han är mycket nöjd med att ha knutit till sig Malcolm och ser honom som en bra ersättare till Martin Cranie, som bröt benet mot Coventry och har återvänt till Portsmouth för rehabilitering.

Malcolm tar tröja nummer 25 som senast användes av West Ham-lånet Hogan Ephraim.

---

Brittiska skvallertidningen Dail Mail skriver att den 30-årige före detta italienske landslagsmannen Francesco Coco provspelar med QPR. Coco lämnade Inter i somras och har sedan dess varit utan klubb.

Vi skall vara medvetna om att det handlar om Daily Mail och då Coco är klubblös behöver han inte vänta till januari med att skriva på.

Simon Ståål2007-11-16 12:52:00
Author

Fler artiklar om QPR