Lagbanner

Nyheter från W12

Vi tar en titt på lån och rykten.

Trots att det varit landskampsuppehåll så har det hänt en del i W12 under de senaste dagarna.

QPRs unge mittfältare Kieron St. Aimie har återvänt till klubben efter en låneperiod hos Oxford. St. Aimie lånades ut den 29 oktober och tanken var att han skulle stanna på Manor Ground till och med den 1 december.

St. Aimie startade tre matcher för Oxford, men imponerade inte på Oxfords nye manager Darren Patterson, som tagit över efter att Jim Smith på eget initiativ skaffat sig nya arbetsuppgifter inom klubben, och Patterson valde därför att låta St. Aimie träna med QPR, även om han tekniskt sett fortfarande är utlånad.

En spelare som gått ut på lån är Shabazz Baidoo. Den unge anfallaren lånas ut till Gillingham till och med den 1 januari och på Priestfield kommer Baidoo att träffa på en del bekanta ansikten. I truppen finns Simon Royce och Steve Lomas, som bägge lämnade QPR i somras, och dessutom har Gillingham lånat in ytterligare två spelare med förflutet i QPR. Det handlar om Dennis Oli, som tillhör Grays Athletic, och Leroy Griffiths via Farnborough, Grays, Fisher och Aldershot hamnat i Lewes.

Hogan Ephraim, som tidigare i höst var inlånad från West Ham, har sagts vara på väg till Colchester, men något avtal hann inte ingås innan lånefönstret stängde i dag. Rykten i bland annat The Sun sade i förra veckan att West Ham och Colchester var överens om en övergångssumma på en halv miljon pund den 2 januari, men detta verkar inte bli av och de QPR-fans som gärna ser Ephraim permanent i QPR efter nyår kan fortsätta att hoppas.

Lokala tidningen Paddington Mercury skriver att QPR inte kommer att köpa Cristiano Lucarelli. Lucarelli spelar med Shaktar Donetsk i Ukraina, men vill flytta hem till Italien nästa sommar. QPR hoppas dock kunna låna anfallaren under vårsäsongen.

Paddington Mercury meddelar också att backarna Danny Cullip och Sampsa Timoska inte imponerat på nye tränaren Luigi De Canio och kan vara på väg bort i januari.





Simon Ståål2007-11-22 22:45:00
Author

Fler artiklar om QPR