Inför QPR-Crystal Palace
Inlånade Rowan Vine får gärna hitta målet mot Palace.

Det är bara dryga tre veckor sedan QPR tappade ledningen sent mot Crystal Palace på Selhurst Park. På tisdagkvällen möts lagen igen, denna gång på Loftus Road.

Mötet lagen emellan senast såg länge ut att vinnas av QPR, men då Julian Speroni i Palace-målet storspelade lyckades Rangers inte avgöra matchen utan Palace kunde istället kvittera med ett par minuter kvar av matchen.

Sedan mötet på Selhurst Park har lagen spelat tre matcher vardera. QPR fortsatte att bränna målchanser hemma mot Sheffield Wednesday och fick nöja sig med 0-0 innan man glömde att bortamatchen mot Stoke hade börjat och släppte in två tidiga mål i början och föll med 1-3 innan man i helgen föll borta mot Blackpool med 0-1 efter att Ben Burgess avgjort för hemmalaget på tilläggstid.

Crystal Palace var som sagt utspelade långa perioder mot QPR men efter det där kvitteringsmålet har laget spelat bra och vinsten med 2-1 borta mot Colchester följdes upp med samma siffor hemma mot Preston och senast var man det bättre laget mot West Bromwich på hemmaplan, men fick nöja sig med 1-1.

QPR hade problem med avstängingar, skador och sjukdomar senast. Dexter Blackstock är avstängd två matcher till efter sitt röda kort mot Stoke, medan det finns en liten chans att Michael Mancienne kan spela efter den sträckning som hindrade honom från att spela mot Blackpool. Sampsa Timoska och reservmålvakten Jake Cole missade Blackpool-resan på grund av sjukdom, men skall vara klara för spel mot Palace.

Hos gästerna finns frågetecken för Clinton Morrison, som tvingades utgå tidigt i andra halvlek mot West Brom, medan Paul Ifill saknas på grund av ljumskproblem.