QPR U18-Ipswich U18 3-5 (2-1)
QPRs juniorer föll i hop sista kvarten och är utslaget ur FA Youth Cup.

Juniorerna föll i hop sista kvarten och är ute ur FA Youth Cup.

QPRs juniorer såg ut att gå mot en liten skräll och sin sjunde raka seger, men en total genomklappning i bästa A-lagsstil den sista kvarten gjorde att 3-1 blev 3-5.

Matchen spelades på Loftus Road och drygt 500 personer hade sökt sig till W12 för att se Steve Browns lag mot 2005 års vinnare av FA cupen för juniorer.

Gästande Ipswich började piggast och redan i den första minuten tog sig Ainsley igenom QPR-försvaret, men avslutet hamnade en bra bit utanför Chris Goodchilds stolpe.

QPR började jobba sig in i matchen och Angelo Balanta skapade den första riktiga målchansen  då hans volley smet strax utanför.

I anfallet efter jobbade Balanta fram en frispark som Chris Arthur förvaltade på bästa vis då han från 20-talet meter satte bollen i krysset bakom Plummer i bortamålet.

Balanta hade ännu en bra chans innan Romone Rose kunde utöka QPRs ledning efter en dryg halvtimmes spel då han vände bort sin markerare och tryckte in bollen bakom Plummer.

Minuter senare reducerade Ipswich då lagkaptnen Rhodes nickade bollen i ribban och ner. Domaren dömde mål trots att Goodchild protesterade vilt.

Balanta hade ytterligare en chans att utöka QPRs ledning precis innan paus, men än en gång smet hans skott på fel sida om stolpen.

Ipswich gjorde ett byte i paus och inhopparen Murphy visade sig vara en pigg herre. Goodchild fick göra en bra räddning på dennes skott och strax därefter styrde han bort ett tungt skott från Thomson-Lambe.

Josh Parker var nära att göra Rangers tredje mål, men en sen glidtackling från en Watson räddade gästerna.

Rose sköt utanför och Parker sköt rakt på Plummer från långt håll innan Rose med kvarten kvar gjorde 3-1 då han placerade sitt skott utom räckhåll för en chanslös bortamålvakt.

Med nio minuter kvar reducerade Ipswich då Goodchild inte kunde får bort bollen utan den hamnade hos Upson som enkelt kunde slå bollen i ett halvtomt mål.

Med fem minuter kvar var matchen kvitterad då Reason nickade in 3-3 från nära håll och gästerna fortsatte att pressa på mot ett skakat QPR. I den näst sista minuten av ordinarie speltid hade Ipswich vänt matchen då Rhodes gjorde sitt andra mål i matchen.

QPR jagade desperat en kvittering, men i stället var det Ipswich som kontrade in sitt femte mål genom Rhodes som därmed fullbordade sitt hat-trick.

3-5 Rhodes (90)

QPR: Goodchild, Coyne, Brown, M.O'Brien, Ford (Harris 90), Lawrence, Balanta, Davenport, Parker (Morgan-Cummings 77), Rose, Arthur (Sylvan-Vanterpool 90). Ej använda avbytare: L.O'Brien (mv), Smith.

Ipswich: Plummer, Clemo, Robinson, Daniels (Murphy 46), Watson, Nyam (Clark 77), Upson, Reason, Ainsley, Rhodes, Thomson-Lambe. Ej använda avbytare: Ward, Calver, Eastman.

Ett snöpligt slut på cupäventyret innan det ens börjat. På lördag är det ligan som gäller då laget ställs mot Leyton Orient på bortaplan. Dessutom väntar ju kvartsfinalen av Youth Alliance Cup i slutet av februari.