Lagbanner
QPR lånar från Man Utd

QPR lånar från Man Utd

19-årige högerbacken Kieran Lee första spelare att ansluta till Rangers efter nyår - fler är dock på ingång!

Idag blev det klart att QPR lånar unge högerbacken Kieran Lee från Manchester United, lånet är på 6 månader och 19-årige Lee kan spela för Rangers från och med den 2 januari. Lee Premier League-debuterade i Uniteds möte med Chelsea i maj 2007 och nu är det inte otroligt att han återigen ställs mot Chelsea, denna gång i tvärrandig tröja då Rangers möter lokalkonkurrenten i FA-cupmöte på Stamford Bridge den 5 januari.  
--

Samtidigt som lånet av Lee blir klart så ryktas det redan om fler nyförvärv till W12. Sunderlands anfallare Daryl Murphy är en lirare som kan ansluta till Luigi De Canios spelatrupp, Murphy har medverkar i 12 av ”Black Cats” matcher denna säsong men han har inte gjort ett enda mål. Enligt rykterna är Sunderlandmanagern Roy Keane inte alls nöjd med detta facit och en utlåning ligger nära till hands. Även Wolves sägs vara intresserade av Murphy som lär kosta uppemot 2,5 M £ om en klubb vill köpa loss honom.  
--

QPR sägs även vara ute efter Watfords Lloyd Doley, även han högerback, men efter lånet av Lee så är det tveksamt om man kommer att fortsätta att jaga Doley. Watfords manager Aidy Boothroyd uttalade sig i lokalblaskan Watford Observer och menade att ”Doyle inte skall någonstans”. Doyle sägs helst vilja stanna på Vicarage Road men ”Hornets” har ändå inte erbjudit honom en kontraktsförlängning.  
--  

Även Birminghams försvarare Martin Taylor sägs intressera De Canio, Norwich har bjudit 750.000 £ för spelaren men det ryktas om att Rangers kan tänkta sig toppa budet och öka detta upp till 1 M £. Birmingham vill ha ut max för spelaren och lyssnar just nu på vad Rangers har att erbjuda.  
--  

Uppenbarligen så sätter Rangers nyvunna rikedomar en smula skräck i transfermarknaden, en smula ovan men ganska trevlig situation för alla oss svältfödda Rangersfans. Dock gäller det inte bara att investera utan att investera rätt, förhoppningsvis är Kieran Lee den första viktiga pusselbiten där!


Fredrik Montgomery2007-12-29 00:26:00
Author

Fler artiklar om QPR