Lagbanner

Inför QPR - Barnsley

Ännu en match som bara skall vinnas.

QPR möter på lördagen Barnsley i en match som kommer att kunna genomföras tack vare hårt jobbande planskötare och några väl utvalda böner till vädergudarna.

Ian Holloway tvingas till ett par förändringar i laget. Marc Bircham och Danny Shittu är avstängda en match då de dragit på sig fem varningar vardera under säsongen. Förra helgens avbytare Paul Furlong påbörjar sin trematchers avstängning som han fick efter det röda kortet i matchen mot Tranmere.

Redaktionen vill passa på att tacka "Petter in Smalland" som finns på plats i London för informationen om laget direkt från träningen.

Barnsley är ett lag med bekymmer. Ekonomisk kris och dålig tabellposition gör att Rangers är storfavoriter. Dessutom är förre Rangersspelaren Mike Sheron skadad vilket är bra för Rangers då tidigare QPR-spelare har en förmåga att sänka sitt gamla lag.

Barnsley ligger på 19:e plats i tabellen med 27 poäng. Strax ovanför finns Colchester och Port Vale på 27 samt Stockport och Northampton på 28 respektive 29 poäng. Under sig har man Notts County med 26 poäng och under stecket ligger Peterborough (24), Mansfield (24), Cheltenham (23) samt Huddersfield (22).

Att det är viss kris med pengar i Barnsley märks också på att man under fredagen lånade ut Mike Flynn, som spelat de sju senaste matcherna från start, till ett annat division 2-lag - Blackpool i tre månader.

Gästernas senaste match var hemma mot Northampton på nyårsdagen. Då tappade man ledning till förlust 1-2. Till matchen mot QPR får man tillbaka försvararen Gibbs samt mittfältarna Jones, Hayward och Barrowclough. De tre förstnämnda förväntas gå direkt in i startelvan.

För Rangers är det återigen tre poäng som gäller. Det kommer inte att bli lätt. Barnsley måste börja ta poäng för att undvika att kriga om nedflyttning i april. Jag fortsätter att vara negativ i mina tips då det lett till en del poäng under senare tid. Rangers 0, Barnsley 1.

Simon Ståål2003-01-11 00:19:00

Fler artiklar om QPR