Lagbanner

Inför QPR - Tranmere Rovers

Ytterligare en viktig match i kampen om en kvalplats.

QPR tar sig på lördagen an Tranmere Rovers på hemmaplan och man ute efter de tre poäng som man aldrig fick med sig då lagen möttes i mellandagarna.

Mötet på Prenton Park slutade 3-0 till hemmalaget efter att Rangers fått Paul Furlong utvisad i första halvlek vid ställningen 0-0.

Fulong kommer inte att bli utvisad i detta möte då han är avstängd. Rangers saknar dessutom Tom Williams, Matthew Rose och Richard Langley på grund av skador. Ginoi Padula tvingades utgå tidigt i 1-0 segern över Plymouth och är tveksam till start. Skulle Padula inte kunna spela ersätts han troligen av Danny Murphy. I övrigt känns laget ganska klart på förhand. Frågan är bara om Holloway fortsätter att låta Kevin Gallen spela högerytter och med Pacquette och Angell i anfallet eller om han väljer att spela med Gallen och Pacquette på topp. Skulle det senare alternativet bli aktuellt så är alternativen på högerkanten Oli, Burgess eller Daly.

Tranmere har inte vunnit sedan man besegrade Rangers. 1-2 hemma mot Oldham har följts av 2-2 borta mot Colchester och 1-1 hemma mot Bristol City. I de två senaste matcherna har laget fått vara utan avstängda Graham Allen och Ryan Taylor. De bägge är avstängda även denna match och Tranmere har dessutom Alan Navarro borta resten av säsongen samt fyra spelare - Parkinson, Harrison, Gray och Loran - skadade i ytterligare några veckor.

Tranmere ligger på nionde plats i tabellen och har sju poäng upp till Rangers som ligger på den sista kvalplatsen. Man har en förvisso en match till godo men måste vinna för att inte tappa för mycket mark. Det kommer inte att bli lätt för dem att vinna. Rangers vill säkerligen ge igen för förlusten senast och därmed befästa sin kvalplats.

Redaktionens Skåneavdelning fortsätter med sin positiva trend - att tippa mot Rangers. QPR 0, Tranmere 3.

Simon Ståål2003-01-24 13:08:00

Fler artiklar om QPR