Lagbanner

Två provspelare i reservlaget

Testandet av spelare i reservlaget fortsätter, samtidigt som några spelare i truppen jagar en plats i förstaelvan.

QPR's reserver förlorade på onsdag eftermiddag med 1-0 borta mot Oxford. En herre vid namn Lee Steele gjorde matchens enda mål en kvart in på andra halvlek.

Än en gång ingick provspelande Craig McAllister i laget. Han fick dock inte så mycket uträttat i matchen på grund av att Rangers hade svårt att göra något konstruktivt med bollen i snålblåsten. McAllister kommer att träna med laget veckan ut och efter det tas troligen ett beslut om man skall försöka köpa loss honom från Basingstoke Town eller inte.

Ytterligare en provspelare fanns med i laget. 19-årige vänsterbacken Greg Poate, som nyligen släppts av Southampton, gjorde troligen tillräckligt bra i från sig för att få chansen att visa upp sig ytterligare en gång. Poate har även spelat en match med Wycombes reserver och imponerade även där.

I matchen deltog dessutom några av spelarna som under säsongen varit skadedrabbade, men som nu återhämtat sig och vill vara med och slåss om en plats i representationslaget. Andy Thomson, vars flytt till Hull gick i stöpet, och Karl Connolly spelade en halvlek vardera i anfallet och Doudou, Chris Plummer spelade hela matchen utan att få några känningar från sina skador.

Chris Day vaktade målet och säger sig vara redo att hoppa in i A-lagsmåletom det skulle behövas. Day har full förståelse för att det för tillfället är Nick Culkin som är första val. Day var sent i höstas utlånad till Aylesbury för att få matchträning efter att varit borta i ett år på grund av ett brutet ben.

Laget: Day, Daly, Poate, Bean, Plummer, Ifura, Doudou, Burgess, McAllister, Thomson (Connolly), Booles (Walshe). Ej använda avbytare: Cole (mv), Herron, Spring.

Ingen höjdarmatch mot Oxford som sagt utan det som gladde mest var att fler och fler spelare börjar friskna till. Något som kan behövas under våren och i kampen om en kvalplats.

Källor: www.qpr.co.uk och news.bbc.co.uk

Simon Ståål2003-01-30 11:59:00

Fler artiklar om QPR