Lagbanner

Sista uppdateringen om påskresan!

...Swedish Hoops Easter Tour 2003 kan börja!!

OBS! UPPDATERAD 15/4

London väntar på 26 förväntansfulla Rangersfans. Det var idag tisdag 22 grader i London och det lutar mot att kunna bli en riktig höjdarhelg med tre kanonmatcher (2 att bese, 1 att spela).

Om ni har fler frågor kring resan, hör av av er till reseledare Lungan swedishhoops@hotmail.com som sitter inne med all info du behöver!

Prel. program (kan komma att revideras):

Fredag 18/4: Ankomstdag. Samling kl 19.00 på puben Black Lion som ligger på Bayswater Road mellan hotellet och tunnelbanestationen Queensway. I övrigt fria aktiviteter.

Lördag 19/4: Brentford vs QPR. Efter frukost tar vi oss ut till västra London och värmer upp på en pub inför matchen tillsammans med engelska supportrar. Ännu oklart vilken pub eftersom engelsmännen själva inte har bestämt var de ska vara. Lloydy bekräftar puben för oss under veckan. På kvällen fria aktiviteter.

Söndag 20/4: Fria aktiviteter.

Måndag 21/4: Swedish Hoops vs London Bushmen och QPR vs Notts Co. Efter frukost tar vi tunnelbanan ut till Richmond i sydvästra London för den prestigefyllda matchen mot de engelska supportrarna kl 11.00. Efter matchen värmer vi upp tillsammans med dem inför den viktiga hemmamatchen mot Notts Co.

Tisdag 22/4: Hemresa för de som inte redan åkte hem under måndags kvällen.

Hotellinformation:
Merparten av resenärerna bor på An-nur Hotel som ligger på 74 Queensborough Terrace i Bayswater. De som landar på Stansted tar sig dit lättast genom att ta tåget från Stansted till Liverpool Street Station. Därefter tunnelbana med Central Line (röd linje) till Queensway. Gå därefter ca 200 meter på Bayswater Road till Queensborough Terrace och hotellet ligger på den högra sidan av gatan efter ca 25 meter. De som landar på Heathrow tar tunnelnanan till Earls Court och byter där till District Line (grön linje) och åker vidare till Bayswater. När Ni kommer ut ur stationshuset går Ni höger och går ca 200 meter till Bayswater Road där Ni tar vänster och följer beskrivningen ovan.

Telefonnummer till An-nur Hotel
020-7243 9600 (0044-20-7243-9600 från Sverige)

Hotellet har givetvis en flashig website som du hittar här!

Matchbiljetter och T-shirts
Vi lämna ut T-shirts och matchbiljetter på fredagkväll kl 19.00 på puben (se bifogade programmet). Priset för det paketet är 580:-, vilket Ni betalar till Fredrik Mongomery när vi är på puben.

Anmälda:

Fredrik Montgomery (Fredrik)
Petter Isakson (Petter in Smalland)
Patrik Schinzel (Patrik)
Peter Lungström (Lungan)
Douglas Wilson (Dogge)
Matte Jansson
Micke Schelin
Micke Nilsson
Jesse Binder
Peter Ljungdell
Andreas Wiklander
Johnny Claesson
Jörgen Tjärnström
Johan Nilsson
Johanna Lindgren
Peter Persson
Willy Persson
+ 6 andra som kommer att delta under delar av helgen

Fredrik Montgomery2003-02-04 11:00:00

Fler artiklar om QPR