Lagbanner

Oavgjort igen för reservlaget

Booles målskytt, Connolly skadad igen.

QPR's reservlag spelade på tisdagkvällen oavgjort, 1-1, mot Southend United.

I en jämn första halvlek tvingades Karl Connolly lämna planen efter en knapp halvtimmes spel. Connolly gjorde sin andra reservlagsmatch efter skada och förhoppningarna var att han skulle kunna ingå i truppen till matchen på lördag.

I andra halvlek dominerade Rangers och skapade flera chanser innan Southend kunde sticka upp i en kontring som ledde till en hörna. Hörnan hamnade hos Stuart Thurgood, som från staffområdesgränsen kunde placera bollen utom räckhåll för Chris Day i Rangers mål.

Rangers fortsatte att pressa och med sju minuter kvar av matchen kunde unge David Booles få tag bollen och trycka den i mål i den allmänna röra som Dave Wattleys inlägg skapade.

QPR: Day, Stamp, Murphy, Bean, Plummer, Ifura, Oli, Daly, Fitzgerald, Connolly, Booles. Avbytare: Herron, Cole (mv), Gradley, Wattley

---

Ben Walshe som tvingades utgå i paus i matchen mot Chesterfield kommer att vara borta i minst ett par veckor efter att ha töjt ut ett ledband.

Detta i kombination med skador på Connolly och Williams och avstängning på Cook gör att det inte finns någon naturlig vänsterytter i truppen. Alternativen i helgen är att spela med en högerytter på vänstersidan eller att spela 3-5-2 alternative 4-3-3.

Källa: www.qpr.co.uk

Simon Ståål2003-02-05 09:30:00

Fler artiklar om QPR