Northampton Town - Queens Park Rangers 1-1 (1-0)

Delad pott på Sixfields Stadium.

Northampton Town och Queens Park Rangers spelade 1-1 i lördagens match - en match där hemmalaget hade mest boll och gästerna de flesta målchanserna.

Rangers för tillfället hetaste spelare, Richard Pacquette, skadade sig på fredagens träning och kunde inte medverka. Andy Thomson fick chansen från start i anfallet och det fick även en av målskyttarna från förra helgen. Paul Furlong inledde från start och Brett Angell fick sitta på bänken. På mittfältet fick Leroy Griffiths chansen på vänsterkanten då Ben Walshe och Karl Connolly är skadade och Lee Cook avstängd.

Wes Daly fick även han spela från start, men tvingades utgå redan efter tio minuters spel, efter att ha vridit knäet, och ersattes av Marcus Bean.

Fem minuter efter att ha drabbats av en så tidig skada drabbades Rangers av nästa bakslag då Brett Rahim gav hemmalaget ledningen. Marco Gabbiadini tog sig igenom försvaret och slog ett inlägg som Rahim kunde trycka i mål från målgårdsgränsen.

Med tjugo minuter kvar till paus kom nästa kalldusch. Andy Thomson tvingades lämna planen med en ljumskskada. Chris Plummer kom in och tog plats i backlinjen och Steve Palmer tog steget upp på mittfältet samtidigt som Kevin Gallen flyttades till sin favoritposition i anfallet.

Gallen hade chansen att utjämna knappa tio minuter innan paus när han kom fri med Thompson i Northamptons mål. Avslutet gick dock utanför och något mer av värde hände inte i första halvlek.

I början på andra halvlek spelade Gallen fram Paul Furlong som gjorde bort sin uppvaktning och sköt ett bra skott som Thompson kunde rädda.

Nästa målchans kom då en Northampton-hörna träffade Plummer och höll på att ställa Culkin, som dock kunde förhindra att bollen gick över mållinjen. I nästa anfall kom istället Rangers kvittering. Palmer vann en närkamp med Gabbiadini på mittplan och spelade fri Furlong, som enkelt kunde slå bollen i mål. Hemmaspelarna protesterade vilt då de tyckte att Gabbiadini borde fått frispark i duellen med Palmer.

Rangers hade sedan ett tre chanser att ta ledningen, men Thompson gjorde två räddningar på chanser som Gallen hade och lånet från Fulham stod välplacerad på Furlongs skott.

Trollope hade chansen att ge Northampton alla tre poängen då han nickade Rahims inlägg på mål. Med Culkin överspelad var det Marcus Bean som kunde rensa bort bollen på mållinjen.

I slutminuterna hade Shittu en nick stax över efter en hörna, men lagen fick nöja sig med ett oavgjort resultat.

Efter matchen var Ian Holloway besviken över att man inte lyckades vända matchen efter den dåliga starten laget fick. Han var dock glad över att de tidiga skadorna inte knäckte laget och att inhopparna visade att det finns bredd i truppen.

Nästa match för Rangers är om en vecka då SvenskaFans senaste tillskott Port Vale kommer till Loftus Road på besök.