Lagbanner

Rapport från "sjukstugan" QPR inför Port Vale

Thomson borta 6 veckor men Langley klar för spel.

Den stora frågan inför lördagens match är hur många av Rangers spelare som skall hinna bli spelklara. Ett tag återfanns upp emot 14 spelare på skadelistan men läget har ljusnat något, nu är det bara 13 st.... Doktor Montgomery tar ett kik i journalen och levererar följande rapport.


- Andy Thomson - kan bli borta 6 veckor p g a skadan han ådrog sig mot Northampton. Inte aktuell på lördag!

- Chris Plummer - skadad på träning, lär bli borta länge men röntgen i veckan ger definitivt besked. Spelar inte på lördag!

- Clarke Carlisle - lindrigare vadskada men får troligtvis vänta med comeback till Mansfield hemma. Spelar troligtvis inte på lördag!

- Lee Cook - är ändå avstängd på lördag men är också skadad i höften, dock förhoppningsvis tillbaka i träning nästa vecka. Spelar inte på lördag!

- Karl Connoly - har varit borta länge och ännu inget återkomstdatum klart. Spelar inte på lördag!

- Tommy Williams - lång frånvaro men tränar nu med boll och deltar i de flesta träningspassen. Siktar mot comeback mot Mansfield. Spelar inte på lördag!

- Matthew Rose - ser bättre ut och man siktar på att få honom spelklar till Swindonmatchen (om två och en halv vecka!)

- Ben Walshe - ersatte Cook mot Chesterfield och blev skadad i knät, behöver sannorlikt en vecka till. Spelar troligtvis inte på lördag!

- Dennis Oli - knäskadad, borta ytterligare minst två veckor. Spelar inte på lördag!

- Richard Pacquette - skadades på träning innan Northamptonmatchen men är nu återställd. Spelar säkerligen på lördag (och räddar därmed T.Curries Londontripp!)

- Wes Daly - blev lätt knäskadad i lördags men skall vara fit for fight igen mot Vale. Spelar säkerligen på lördag

- Richard Langley - positiv diagnos, tränar nu för fullt och skall kunna vara aktuell för spel på lördag. Spelar säkerligen på lördag.

- Marc Bircham avstod en träning i veckan p g a ryggont, detta var dock endast en säkerhetsåtgärd. Spelar säkerligen på lördag.


Har jag glömt någon? Säkert, inte lätt att hålla ordning på alla blessyrer som spelarna drar på sig. Starkt att vi kan hålla ihop laget så pass bra iallafall. Men se upp för Port Vale på lördag, ikväll mosade de Chesterfield med 5-2...

Fredrik Montgomery2003-02-12 00:40:00

Fler artiklar om QPR