Queens Park Rangers - Mansfield Town 2-2 (1-1)

Rangers tappade två poäng.

QPR mäktade bara med 2-2 i lördagens hemmamatch mot Mansfield, som spelade med tio man i över en timme. Det höll också på att gå riktigt illa. Rangers kvittering kom i den fjärde övertidsminuten.

QPR inledde matchen klart bäst och innan Paul Furlong gjorde 1-0 efter tjugo minuter så hade laget missat en hel rad jättechanser.

Många trodde att målet skulle bana väg för en storseger, men fem minuter senare missbeömde Nick Culkin i Rangers mål ett inlägg och Mendes nickade i ribban innan returen hamnade hos Mansfields skyttekung Iyseden Christie som enkelt kunde kvittera.

Tio minuter innan paus fick Mansfields inhoppande debutant Andy Jones sitt andra gula kort efter att ha fällt Langley, och Rangers skapade ytterligare ett par chanser. Welsh i Mansfields mål gjorde en bra räddning på Padulas skott och strax därefter Gallen i ribban.

Fem minuter efter paus tog sig Christie igenom ett QPR-försvar som väntade på offsidesignal och kunde placera bollen utom räckhåll för Culkin. Ett par minuter senare fick Rangers chansen att kvittera då Mansfields spelande manager Keith Curle knuffade omkull Furlong i straffområdet. Welsh gjorde dock en bra räddning på Gallens straff och Rangers fick fortsätta jaga en kvittering.

Det skapades gott om chanser men ingen kunde få bollen på mål innan Gallen till slut kunde rädda en poäng med en lobb från 25 meter.

Bara en poäng för QPR i en match som man enkelt skulle vunnit. Det är inte råd med fler sådana matcher om det skall bli kvalspel i maj månad.

Nästa match för Rangers är borta mot Swindon på lördag och tisdagen därefter väntar SvenskaFans-derby mot Huddersfield.